Programmer » Sikkerhed » Overvågning / Kontrol

KeyScrambler download

Få et program der forhindrer keyloggers i at registrere dine passwords. Download KeyScrambler gratis her.

KeyScrambler Personlig krypterer dine tastetryk i en lang række af understøttede programmer, så du kan undgå sporing med keylogging software. Med dette værktøj, kan du bruge din computer, ligesom du altid har, og du behøver ikke at bekymre sig om, om der nogen der holder øje med dig eller kan få adgang til dine følsomme oplysninger.

Dette program virker med alle større browsere, samt mere end 200 andre programmer. Det betyder, at det er sandsynligt, du kan nyde privatlivets fred uden at ændre den måde, du plejer at bruge computeren på eller begrænse din aktivitet på nogen måde.

KeyScrambler har en innovativ brugerflade. Selv om programmet gør det meste af sit arbejde uden at du ser det, har KeyScrambler også et innovativt, tredelt interface til at give dig nem adgang til alle programmets funktioner.

Når du begynder at skrive i et understøttet program eller en browser, vil du se et banner hen over toppen af ??det aktive vindue, der viser en rodet tekst, der bliver registreret som du skriver. Der er også et ikon, som du kan bruge til at slå programmet til og fra, og hvor du kan se, når programmet er aktivt.

Hvis du højreklikker på dette ikon kan du åbne dialogen Indstillinger, hvor du kan indstille en genvejstast til at slå programmet til og fra, beslutte, hvilke dele af brugerfladen, du ønsker at vise, og beslutte, om du vil kryptere mellemrumstasten.

Download KeyScrambler 3.8.1 her
Screenshots
Detaljeret information
Downloads
786

Version
3.8.1

Tilføjet
17-09-2015
Kompatible systemer
Windows 98, ME, 2000, Vista & XP

Størrelse
1.48 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
QFX software
Detaljeret information
Downloads
786
Version
3.8.1
Tilføjet
17-09-2015
Kompatible systemer
Windows 98, ME, 2000, Vista & XP
Størrelse
1.48 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
17-06-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
QFX software
3 0 2

Afinstallering af KeyScrambler

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere KeyScrambler fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find KeyScrambler, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle KeyScrambler være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.