Programmer » Sikkerhed » Overvågning / Kontrol

Folder Protect download

Folder Protect er et værktøj til dig, som vil give din computer lidt ekstra beskyttelse I form af mappe sikring. Programmet giver dig mulighed for at sikre dine filer imod at blive set, slettet eller redigeret, hvilket er meget effektivt når det gælder følsomme filer. Du kan downloade en prøve version af programmet nedenfor.

Folder Protect er blevet testet på vores Windows 7 computer og vi blev hurtigt meget begejstret for programmet. Det er bygget op i faner, hvor du finder oversigter, redigering af mapper allerede beskyttet af programmet og hvor du også kan slette dem. Programmet gør dette meget effektivt, da det sletter alle spor af mappen eller filen.

Udover det har programmet et flot design i mørke toner, hvor det ligger op til et mere professionelt look, dog er man ikke i tvivl om at brugervenligheden er i top når man ser nærmere på det. Det er så let at bruge, at selv totalt uerfarne brugere kan benytte programmet, da det bare er at vælge en mappe i programmet og klikke de 3 beskyttelses former af, hvorefter den bliver overført til den anden side af skærmen under ’beskyttede programmer’.

Hvis du ikke er helt overbevist endnu, så kan programmet gøre de samme ting med dine filer, drivere og masks. Altså, er det også meget alsidigt, hvor du nemt kan få dækket dine behov. Dog er vi ikke de store fans af, at du kun kan bruge programmet 15 gange inden du bliver nødt til at købe det, men udover det, så er der ikke en finger at sætte på det.

Download Folder Protect 2.0 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
1.443

Version
2.0

Tilføjet
19-08-2014
Kompatible systemer
Windows XP, Vista, 7, 8 & 8.1

Størrelse
3.5 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
New Softwares.net
Detaljeret information
Downloads
1.443
Version
2.0
Tilføjet
19-08-2014
Kompatible systemer
Windows XP, Vista, 7, 8 & 8.1
Størrelse
3.5 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
17-06-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
New Softwares.net
3 0 2

Afinstallering af Folder Protect

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Folder Protect fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Folder Protect, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Folder Protect være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.