Programmer » Sikkerhed » Overvågning / Kontrol

CryptoSearch download

Find bekvemt og nøjagtigt krypterede eller adgangskodebeskyttede filer på din computers harddisk eller på lokale netværk via dette forenklede, men effektive værktøj. Download CryptoSearch gratis her.

CryptoSearch er et stykke strømlinet software, designet fra bunden for at gøre det så let som muligt for dig at finde krypterede eller adgangskodebeskyttede filer på din computer eller på et lokalt netværk.
Programmet understøtter en lang række krypterede filer.
Værktøjet nøjes ikke med en simpel scanning af filudvidelserne, men analyserer alle filerne individuelt for at afgøre, om de faktisk er krypterede eller ej.
CryptoSearch er i stand til at lokalisere adgangskodebeskyttet af krypterede Microsoft Office-specifikke filer (Word-dokumenter, Excel-regneark, PowerPoint-præsentationer, Access-databaser og Outlook-postkasser inkluderet), samt PDF-filer og forskellige arkivtyper som ZIP og RAR.

Interfacet er nøjagtigt som du ville forvente fra en sådan applikation, ikke imponerende, men ret intuitivt. CryptoSearch giver dig mulighed for at søge efter krypterede filer på ét eller flere steder på én gang, hvilket betyder, at programmet kan kombinere resultaterne grundigt i en enkelt rapport.
CryptoSearch giver dig desuden mulighed for at eksportere de omfattende rapporter som almindelige tekstfiler eller som HTML-filer.

Programmet kræver ikke installation, men er afhængig af at ??.NET Framework 2.0 er til stede på computerens system for at kunne fungere som det skal.
Da det ikke kræver installation, kan du komme i gang med programmet på næsten ingen tid ved at starte det via den tilhørende eksekverbare fil.
Alt i alt er CryptoSearch en meget effektiv løsning til at finde forskellige adgangskodebeskyttede eller krypterede filer på computerens harddisk eller lokale netværk.

Download CryptoSearch (Final) her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
652

Version
(Final)

Tilføjet
20-04-2017
Kompatible systemer
Windows Vista, 7, 8 & 10

Størrelse
0.8 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
MalwareHunterTeam
Detaljeret information
Downloads
652
Version
(Final)
Tilføjet
20-04-2017
Kompatible systemer
Windows Vista, 7, 8 & 10
Størrelse
0.8 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
17-06-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
MalwareHunterTeam
3 0 2

Afinstallering af CryptoSearch

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere CryptoSearch fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find CryptoSearch, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle CryptoSearch være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.