Programmer » Sikkerhed » Genskabelse

SysTools VBA Password Remover download

Download gratis VBA Password Remover Software fra SysTools VBA Password Remover. Så kan du gendanne VBA password til enhver MS Office-fil.

Installeringen er rimelig ligetil. Men programmet forsøger at få installeret et Naruto spil og et Speed up din PC program på computeren, selv efter man har sagt nej til dette. Det er lidt irriterende.

Men når først programmet er installeret, kan du straks gå i gang med at ændre VBA passwords til dine Microsoft Office filer.

Når programmet kører, udføres en rekursiv scanning (en scanning der kalder sig selv) af VBA filerne og alle de gemte passwords bliver nulstillet. Herefter giver programmet nye passwords til filerne, men tillader at bruge det gendannede password som alternativ adgangskode. Adgangskoderne nulstilles med det samme uanset længden og kompleksiteten af adgangskoden.

Hvis du skal kunne se hele det gendannede password, så skal du købe programmet. Så lad være med at ændre på nogen passwords med programmet, hvis ikke du har tænkt dig at købe programmet. Gratisversionen viser nemlig kun de første to tegn i den gendannede adgangskode.

VBA Password Removal Tool kan som sagt bruges til alle Microsoft Office filer Word, Excel, RTF, Power-point, etc.

Er du nybegynder eller rutineret bruger er programmet simpelt at bruge. Så hvis du har brug for en VBA Password Remover, så er det programmet du skal downloade.

Download SysTools VBA Password Remover 3.2 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
967

Version
3.2

Tilføjet
17-11-2014
Kompatible systemer
Windows 98, Me, NT, 2000, XP, 2003, Vista, 7 & 8

Størrelse
0.4 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
SysTools Group
Detaljeret information
Downloads
967
Version
3.2
Tilføjet
17-11-2014
Kompatible systemer
Windows 98, Me, NT, 2000, XP, 2003, Vista, 7 & 8
Størrelse
0.4 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
17-06-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
SysTools Group
5 0 2

Afinstallering af SysTools VBA Password Remover

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere SysTools VBA Password Remover fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find SysTools VBA Password Remover, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle SysTools VBA Password Remover være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.