Programmer » Sikkerhed » Genskabelse

Pandora Recovery download

Pandora Recovery er en rigtig helt i nødssituationer, da det kan genskabe og finde tabte eller slettede filer på få sekunder.  Du kan downloade programmet nedenfor helt gratis.

Vi testede Pandora Recovery på vores Windows 7 computer, hvor vi prøvede at genskabe nogle slettede filer fra vores papirskurv. Her fik vi et lille indblik i hvordan programmet fungerer og hvor effektivt det faktisk er.

Programmet kører ligesom en Wizard, hvor du får nogle valgmuligheder for, hvad der skal genskabes og hvordan. Her starter programmet med papirskurven, hvor du kan krydse tingene af i den, hvorefter programmet spørger om du fandt, hvad du ledte efter. Her kan du så trykke ja eller nej: ja, får programmet til at lukke ned, imens nej, giver dig nogle yderligere muligheder for at søge på dine forskellige drev.

Programmet har et ret simpelt design, der tilbyder en stor brugervenlighed, da Wizard’en gør det meste af arbejdet, hvilket betyder, at du ikke skal have et større kendskab til, hvordan det fungerer. Derudover kan det varmt anbefales at have et program som dette liggende på din computer i tilfælde af, at du kommer til at trykke slet på noget, der ikke skal slettes. Dog anbefaler udviklerne, at du genskaber til en ekstern harddisk, da der kan opstå fejl i processen.

Download Pandora Recovery 2.1.1 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
2.092

Version
2.1.1

Tilføjet
17-10-2014
Kompatible systemer
Windows XP, Vista & 7

Størrelse
3.1 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Pandora Corp
Detaljeret information
Downloads
2.092
Version
2.1.1
Tilføjet
17-10-2014
Kompatible systemer
Windows XP, Vista & 7
Størrelse
3.1 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
17-06-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Pandora Corp
5 0 3

Afinstallering af Pandora Recovery

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Pandora Recovery fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Pandora Recovery, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Pandora Recovery være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.