Programmer » Sikkerhed » Genskabelse

iBeesoft Free Data Recovery download

Download iBeesoft Free Data Recovery her. Dette program lader dig gendanne slettede filer, og det er tilmeld gratis at prøve.

Uanset hvordan du har mistet dine filer, så kan iBeesoft Free Data Recovery helt sikkert hjælpe dig med at gendanne dem. Programmet understøtter nemlig langt de fleste filtyper, og det er også ligegyldigt fra hvilken lagerenhed du mistet filen fra. Lydfiler, videofiler, dokumentfiler, e-mails og mange flere. Lagerenheder som, ekstern harddisk, intern harddisk, kamera, USB-nøgle og så videre er alt sammen understøttet.

Filer kan forsvinde af diverse grunde. Virusangreb, formatering eller blot en fejlsletning. Og når det sker, kan det være vigtige filer, som forsvinder. Langt de fleste af os har nok oplevet det, og ved hvor panikslagen man bliver. Men med iBeesoft Free Data Recovery kan vi lade panikken forsvinde, du skal blot lokalisere hvorfra din fil er mistet, derefter skanner programmet computeren og efterfølgende har det filerne klar til gendannelse. Det kan næsten ikke være lettere.

iBeesoft Free Data Recovery har én funktion som er fejlgendannelse, og det gør programmet også til perfektion. Det eneste er at når ens prøveperiode er slut, så skal man altså af med 320DKK for én licens. Derudover så er programmet kun tilgængeligt til Windows-systemer.   

Download iBeesoft Free Data Recovery 2.1 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
2.173

Version
2.1

Tilføjet
27-10-2017
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
7.81 Mb

Licens
Trialware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
iBeesoft Tech
Detaljeret information
Downloads
2.173
Version
2.1
Tilføjet
27-10-2017
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
7.81 Mb
Licens
Trialware
Opdateret
17-06-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
iBeesoft Tech
5 0 2

Afinstallering af iBeesoft Free Data Recovery

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere iBeesoft Free Data Recovery fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find iBeesoft Free Data Recovery, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle iBeesoft Free Data Recovery være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.