Programmer » Sikkerhed » Genskabelse

Android Data Recovery download

Tabt data genskabelse til Android-systemer kan downloades her.

Skulle du være så uheldig at have mistet vigtigt data fra dit Android-systemer, så kan Android Data Recovery hjælpe dig til at genskabe det. Om det er kontaktinformationer, beskeder, billeder eller andre dokumenter så finder Android Data Recovery med lethed de forsvundne filer for dig. Efter download af programmet så tilslutter du din Android til din computer med et USB-Kabel, og efterfølgende kan du navigere i den overskuelige grænseflade for at finde den tabte data.

Om det er en Android tablet eller en Android telefon, så klarer Android Data Recovery opgaven uden problemer. Når du begynder din skanning efter de tabte filer, så kan det dog godt tage et par minutter, før at du får resultaterne. Ventetiden skyldes dog blot, at programmet er yderst grundigt og er nødt til at gå i dybden for at finde det tabte data.

Alt i alt er Android Data Recovery et yderst brugbart værktøj at have ved hånden, skulle man være så uheldig at have mistet nogle filer. Programmet koster 250DKK, men umiddelbart er det pengene værd, hvis man har mistet vigtige filer.

Download Android Data Recovery 1.0.6 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
1.185

Version
1.0.6

Tilføjet
27-10-2017
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
39.6 Mb

Licens
Trialware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Apeaksoft Studio
Detaljeret information
Downloads
1.185
Version
1.0.6
Tilføjet
27-10-2017
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
39.6 Mb
Licens
Trialware
Opdateret
17-06-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Apeaksoft Studio
5 0 2

Afinstallering af Android Data Recovery

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Android Data Recovery fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Android Data Recovery, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Android Data Recovery være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.