Programmer » Sikkerhed » Backup

Onlime download

Backup i skyen • Ubegrænset plads • Verdens bedste privatlivspolitik • Dansk support

Sikkerhedskopiering og synkronisering i skyen | Stærkt alternativ til Dropbox

Onlime tilbyder automatisk backup og synkronisering af indhold på dine computere og mobile enheder via internettet. Det er den mest sikre og mest fleksible måde at sikre sine værdifulde filer på. Med en række unikke features er Onlime et stærkt alternativ til amerikanske tjenester så som Dropbox og Google:

Automatisk backup

Med et simpelt program bliver mapper og filer på din computer automatisk sikkerhedskopieret til skyen. Ligeså er dine filer tilgængelige på andre enheder, og du kan nemt dele dem med andre. Laver du en ændring i en fil, bliver den automatisk gemt og opbevaret sikkert i din backup. Du kan altid gendanne den eller en tidligere version af filen. Tag backup af for eksempel dit Skrivebord, Dokumenter eller Billeder.

Ubegrænset plads

En unik fordel hos Onlime er, at du har ubegrænset plads til dine filer. Dette er modsat mange andre tjenester hvor du skal betale for den data, som du bruger. Med ubegrænset plads har du ro i sindet og slipper for at skulle spekulere på, at der kommer en ekstra regning ind ad døren. På den måde kan du have backup af alle dine computere, mobiler og tablets ét samlet sted. Desuden har du plads til alle dine billeder og videoer – de kan godt gå hen og fylde en del.

Verdens bedste privatlivssikkerhed

Med servere i Norge, har Onlime mulighed for at tilbyde kunder en unik aftale, når det kommer til at beskytte deres data imod tredjepart. Norge er et af de lande i verden med den absolutte skrappeste lovgivning vedrørende opbevaring og videregivelse af data i skyen. Ingen har adgang til data liggende på de norske datacentre – heller ikke myndigheder – medmindre, at de kan fremvise en dommerkendelse fra en norsk domstol. Har du dine data opbevaret hos en amerikansk tjeneste er der stor risiko for, at dine data kan ses af tredjeparter. Flere gange er den amerikanske regering blevet beskyldt for at overvåge data hos de amerikanske tjenester som Dropbox, Google og Apple.

iOS og Android

Efterhånden har alle en smartphone. Du kan også sikkerhedskopiere din iPhone eller Android smartphone hos Onlime og samtidig se alle dine filer fra dine andre computere og enheder på farten. Det er automatisk og nemt – du kan endda samtidig frigøre plads på telefonen.

Arkivering og opbevaring

Har du nogle filer, som du ønsker skal opbevares permanent i skyen, kan du også det. Med arkiv-funktionen kan du opbevare filer permanent i skyen og frigøre plads på din computer, din eksterne harddisk eller mobiltelefon. Og med ubegrænset plads, er der ingen undskyldning for ikke at få ryddet op.

Dansk support

En cloud tjeneste kan for mange mennesker gå hen og blive abstrakt. Og skal man have hjælp, kan det være svært at manøvrere rundt i engelske hjælpeartikler og skulle tage kontakt til en engelsktalende kundeservice. Kundeservice hos Onlime er på dansk. Hele vejen igennem. En af kerneværdierne hos Onlime er en god kommunikation med kunden og forståelig vejledning, når der er udfordringer. Ved at holde alt support på dansk, er det nemmere at undgå misforståelser og forvirring.

Har du spørgsmål, kan du skrive, chatte eller ringe til Onlime – se mere på deres hjemmeside.

Download Onlime 1.2 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
604

Version
1.2

Tilføjet
13-01-2017
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
33.7 Mb

Licens
Trialware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Jottacloud
Detaljeret information
Downloads
604
Version
1.2
Tilføjet
13-01-2017
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
33.7 Mb
Licens
Trialware
Opdateret
17-06-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Jottacloud
5 0 11
100 kr

Afinstallering af Onlime

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Onlime fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Onlime, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Onlime være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.