Programmer » Sikkerhed » Antivirus Programmer

SecureAPlus download

Download et antivirus program gratis her. SecureAPlus kombinerer 12 antivirus programsoftware i en og sikrer din computer mod virus og malware angreb.

SecureAPlus er en ny type software til at sikre din PC. Programmet kombinerer 12 Anti-Virus programsoftware i skyen og en kraftfuld, let opsættelig Application Whitelisting komponent, som bruges til at godkende de programmer der ikke indeholder virus.

300.000 vira og malware bliver skabt dagligt, og det er umuligt for en antivirus-software til at fange alle dem, når de er frigivet. SecureAPlus håndterer dette ved at kombinere 12 anti-virus programsoftware så du får den højest mulige afsløringsrate til rådighed.

Dette er muligt ved at kombinere AVG, BitDefender, Avira, Emsisoft, og 8 andre anti-virus-programsoftware i skyen i det, de kalder den universelle AV. Det er forskelligt fra andre online tjenester, da programmet scanner automatisk for real-time beskyttelse stedet for at finde og manuelt uploade filer og mapper til et site.

Scanningerne er også meget hurtig. SecureAPlus foretager en fuld systemscanning på mindre end et minut, forudsat at du har en god internetforbindelse. Bemærk dog, at første gang programmet scanner din computer efter installation kan det tage alt fra et par minutter til et par timer at fuldføre dette.

Den funktion, der virkelig sætter SecureAPlus foran alle andre Anti-Virus software er dets Application Whitelisting funktion.

Kort sagt fungerer alle antivirusprogrammer bare ved at blackliste vira. Application Whitelisting fungerer på en lidt anden måde ved at lære, hvad du allerede bruger, og blokerer alt andet indtil du udtrykkeligt har tillid en fil eller en proces, der forsøger at køre.

SecureAPlus gør dette lettere ved automatisk og fornuftigt at opbygge din Application Whitelist baseret på dit eksisterende system. Hvis der er noget der ikke er på listen bliver det blokeret, så virus og malware, der slipper forbi dit anti-virus program vil de altid blive stoppet, så snart de forsøger at køre, selv dem, der forsøger at køre i baggrunden.

Programmet hjælper dig endda med at beslutte om det er en relevant virus der skal blokeres ved at dobbelttjekke op mod programmet Virus Total. Dette sikrer, at du ikke blokerer helt sikre programmer men kun blokerer faktiske trusler.

Det bedste af det hele er, at SecureAPlus kan arbejde sammen med eksisterende Anti-Virus software, hvis du allerede har det installeret. Det er gratis* så der er virkelig ingen undskyldning for ikke at installere det for at maksimere din PCs sikkerhed.

* SecureAPlus kommer med 1-års gratis licens og nemt kan udvides via deres henvisningsprogram.

Download SecureAPlus 5.3.0 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
564

Version
5.3.0

Tilføjet
02-07-2015
Kompatible systemer
Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1 & 10

Størrelse
1.9 Mb

Licens
Antivirus

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
SecureAPlus
Detaljeret information
Downloads
564
Version
5.3.0
Tilføjet
02-07-2015
Kompatible systemer
Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1 & 10
Størrelse
1.9 Mb
Licens
Antivirus
Opdateret
17-06-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
SecureAPlus
5 0 3

Afinstallering af SecureAPlus

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere SecureAPlus fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find SecureAPlus, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle SecureAPlus være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.