Programmer » Sikkerhed » Antivirus Programmer

RogueKiller download

Download antimalwareprogrammet RogueKiller gratis her

Antivirusmarkedet er et marked med utrolig spids konkurrence. Derfor kan det typisk være svært at vælge det helt rigtige produkt. Vi har nok alle sammen hørt om giganterne Norton, AVG, Avast!, McAfee etc. Vi har garanteret også hørt om en række antivirusprogrammer, der bare ikke virker. 

Med et så overfyldt marked er det let at overse nye softwareproducenter, der faktisk leverer stærke produkter, og som er gode alternativer til de giganter, vi er så bekendte med. 

En af dem er RogueKiller.

Avanceret beskyttelse mod malware

RogueKiller er et nyt anti malware tool, der i sit korstog mod virus og andre skadelige filer overrasker mange nye brugere. Det har vist sig højest effektivt, og er derfor værd at blive undersøgt. 

RogueKiller virker, som du ville forvente. Detect and remove, så let kan det som regel gøres med programmet. Programmet scanner efter skadelige filer, og vil i de fleste tilfælde også fjerne dem samtidigt. 

Du kan dog komme ud for, at programmet bliver i tvivl. Så vil filen sættes i karantæne, og du må selv tage stilling til filen. Ved jeg, hvad filen er? Har jeg selv installeret den? Hvad gør den? 

I nødstilfælde kan du altid gøre brug af programmets customer support (hvis du abonnerer på det).

Abonnement, og hvorfor du burde investere

Der er ikke mange ting i livet, der kommer gratis, og hvis de gør det, så kan det næsten garanteres, det ikke er den fulde vare, man får. 

Mange antivirusprogrammer kører med gratis versioner af deres software, men disse versioner lider typisk af omfattende mangler. 

Hvis du vil have beskyttelse, du kan stole på hver gang, så må du punge lidt ud. Det gælder også for RogueKiller. 

RogueKiller Anti Malware’s gratis version beskytter dig altid mod advanced threats, da du har adgang til scanninger og fjernelse af virus. 

Men uden et abonnement får du for eksempel ikke automatiske opdateringer, og du kan heller ikke bruge customer support. 

Opdateringer er selvfølgelig vigtige, når det gælder at holde programmet opdateret mod de nyeste trusler, og customer support kan virkelig redde dig, hvis du står i en situation, du ikke kan se dig ud af. 

Et abonnement er altså vigtigt, men hvor meget koster det så? Der er tre forskellige betalingsplaner. 

Den første har vi snakket om, nemlig den gratis version. Nummer to er for én computer i et år. Den koster $13 (ca. 88.50 DKK) om året. 

Dernæst har vi Technician planen, der i høj grad egner sig til virksomhedsbrug. Denne koster $32 (ca. 217 DKK) om året. 

Typisk antivirusdesign

RogueKiller vinder ikke nogen priser for designinnovation, det er helt klart. Men er det nu også så vigtigt? RogueKiller bringer ikke noget nyt til bordet designmæssigt, men programmet er udviklet således, at det er rigtig let at bruge. 

Ude i venstre side finder du fire forskellige tabs, hvor dine funktioner er inddelt. I toppen har du Dashboard, hvor du kan se resultater fra tidligere scanninger. Derunder har du Scan, hvor du kan scanne selvfølgelig osv. osv. 

Når man først har trykket på scan klarer programmet typisk resten, og man kan bare læne sig tilbage, og slappe af.

Konklusion

RogueKiller er et fremragende alternativ til mange af de store antivirusgiganter. Det er billigt, let at bruge og så er det effektivt. Det kan kun anbefales.

Download RogueKiller 13.4.4.0 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
609

Version
13.4.4.0

Tilføjet
23-09-2019
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
31.43 MB Mb

Licens
Freeware

Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Adlice Software
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
609
Version
13.4.4.0
Tilføjet
23-09-2019
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
31.43 MB Mb
Licens
Freeware
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Adlice Software
0 0 1
$13 (Årligt) kr

Afinstallering af RogueKiller

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere RogueKiller fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find RogueKiller, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle RogueKiller være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.