Programmer » Sikkerhed » Antivirus Programmer

McAfee Stinger (64-bit) download

Scan din computer for vira med McAfee Stinger 64-bit, som du kan downloade gratis. Tag også et kig på versionen til 32-bit her. 

McAfee Stinger er et gratis værktøj til at fjerne specifikke vira på Windows. Ifølge udvikleren er der ikke altså tale om noget, der erstatter et fuldt antivirus-produkt, men i stedet et lille stykke software der er egnet til at fjerne bestemte trusler. Vi har testet versionen til 64-bit, men programmet findes også i 32-bit.

Programmet i sig selv behøver ikke at blive installeret, hvilket gør det til et fantastisk værktøj at have på sin USB-nøgle, og brugerfladen er meget simpel. Der er nogle få indstillinger at lege med, men ellers så kommer man altså bare i gang ved at klikke på den store Scan-knap. McAfee Stinger placerer herefter scanningsresultaterne på dit skrivebord i form af HTML-filer.

Vi fandt ingenting i vores egen scanning, så det er en smule svært at bedømme McAfee Stingers brugbarhed. Man bør dog helt sikkert hente det, hvis ens eget antivirus-program giver problemer, da det er gratis og nemt at bruge.

Download McAfee Stinger (64-bit) 12.1.0.847 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
941

Version
12.1.0.847

Tilføjet
26-02-2014
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
11.0 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
McAfee
Detaljeret information
Downloads
941
Version
12.1.0.847
Tilføjet
26-02-2014
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
11.0 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
17-06-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
McAfee
5 0 2

Afinstallering af McAfee Stinger (64-bit)

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere McAfee Stinger (64-bit) fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find McAfee Stinger (64-bit), markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle McAfee Stinger (64-bit) være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.