Programmer » Sikkerhed » Antivirus Programmer

McAfee LiveSafe download

Køb og download McAfee LiveSafe her.

I denne moderne verden vi lever i disse dage, er det blevet en rigtig god idé at sikre sit system mod de mange ubehageligheder, man kan støde på, når man befinder sig på internettet.

Med McAfee LiveSave kan du beskytte alle aspekter af dit system samt dit privatliv, således dine følsomme oplysninger ikke lækkes til uvedkommende.

Udnyt din egen personlige Firewall

Med McAfee LiveSafe kan du høste fordelene ved at have din egen personlige Firewall. Hvad menes der med det? Det betyder at du kan skræddersy din Firewall efter dine konkrete behov. Det er altså dig, der i sidste ende sidder med kontrollen over programmet.

Med McAfee LiveSafe’s sofistikerede og observante filtre sørger du også for at mistænkelige filer og programmer, der prøver at lave kaos på dit system ikke får et ben til jorden. På den måde holder du dig og dine personlige oplysninger sikre.

Undgå sikkerhedsproblemer på internettet

En af de mest frekvente måder, hvorpå man kan få lækket sine personlige og følsomme informationer er gennem nettet. Dette er typisk phishing. En person eller virksomhed, vil prøve at snyde dig ved at sende dig en mail med en form for fil.

I den mail kan der være vedhæftet en PDF eller en hvilken som helst anden fil. Åbnes denne fil, sniger der sig en virus eller en spyware ind på din computer. Den begynder dernæst at lede efter dine følsomme oplysninger for at sælge dem videre til andre som telefonsælgere etc.

Med McAfee LiveSafe behøver du dog ikke bekymre dig om det. Med programmets effektive Phishing protection kan du undgå at disse mails overhovedet får adgang til din indbakke. Og i tilfældet af, de skadelige mails sniger sig igennem første skjold, er der endnu et, der jagter dem til udryddelse.

Bliv advaret om farlige internetsider af McAfee LiveSafe

McAfee LiveSafe tilbyder også en rigtig handy funktion: SiteAdvisor. SiteAdvisor går ind og hjælper dig, når du bruger internettet og bliver i tvivl om en sides sikkerhed. For eksempel kan du blocke brugere fra adgang til bestemte hjemmesider, du dømmer skadelige. Det kan være en god idé, hvis du har børn, der bruger internettet. På den måde kan du skærme dem for skadeligt indhold.

Samtidig scanner SiteAdvisor også links fra Facebook og andre websteder. På den måde kan du danne dig et hurtig toverblik over, hvad der er sikkert og spændende at klikke på, samt hvad du burde holde dig fra.

I forlængelse af alt dette vurderer SiteAdvisor også risikoen for besøg på individuelle sider. Med den brugbare information er du nærmest garanteret aldrig at besøge en skadelig hjemmeside igen.

Ubegrænset beskyttelse på et uendeligt antal enheder

Noget af det unikke ved McAfee LiveSafe er at du kan beskytte samtlige af dine ejede enheder fra computer til telefon- når du først har fået dit abonnement til programmet på plads kan du bare slå dig løs. Det vil sige at en hel familie og venner kan deles om programmet.

Dette er specielt smart nu hvor børn i højere grad begynder at bruge computere. De har ikke samme forståelse for internettets facetter. Derfor er det endnu vigtigere at beskytte deres computere. Derfor følger der  også funktioner med til forældre, så man kan regulere sine børns brug af computeren.

Samtidig er det også muligt at beskytte kodeord biometrisk og med ansigtsgenkendelse. Dette er i forbindelse med beskyttelse til din smartphone, som McAfee LifeSave også kan supplere dig med. Således er alle dine devices beskyttede mod trusler, og alle fronter er sikre.

Sig farvel til middelmådig beskyttelse

Det er tydeligt at McAfee LiveSafe er et af de stærkeste antivirusprogrammer, du kan bruge. Med dets hav af funktioner kan du holde dig selv sikker på mange måder.

I forhold til mange af de middelmådige alternativer, gør man sig selv virkelig en tjeneste ved at downloade programmet. Det er mere end okay at ville spare på mange forskellige ting, men ens egen sikkerhed er ikke en af disse, der burde være acceptable. Hvis du er typen, der ikke vil acceptere middelmådig beskyttelse, så download McAfee LiveSafe.

Brugervenligt og smukt udtænkt design

McAfee LiveSafe er ikke et program, der prøver at forvirre. Nej, tværtimod er det et program, der vil gøre alt for at hjælpe dig med at holde din computer og i sidste ende også dig sikker.

Programmet er fint og overskueligt delt op i smarte menuer, der meget specifikt slår fast, hvilket aspekt af dit system, du kan beskytte. Undervejs ved brug af programmet bliver du oplyst om, hvad der helt præcist beskyttes, hvad din computers ressourcer går til etc. Så du har altid styr på, hvad der foregår, når programmet arbejder i baggrunden.

Samtidig er der små forklaringer og tekstbokse til hver funktion. Dette garanterer, du aldrig helt er på bar bund. McAfee bryster sig ved at være din Cyber Bodyguard, og de lever op med stolthed til den til titel.

Alternativ software

Følte man sig ikke tilfreds med McAfee LifeSave kan man altid prøve noget andet. For eksempel er ZoneAlarm PRO Firewall et lovende alternativ. På en mere simpel og gratis måde kan du sikre dit system relativt godt mod alverdens trusler. ZoneAlarm PRO Firewall kan downloades gratis her.

Konklusion

McAfee LiveSafe er et af de bedste antivirusprogrammer på markedet. Det kan der vidst ikke være stor tvivl om. Med dens store udvalg af funktioner, der beskytter dig på alle fronter af dit sociale liv på internettet og dit hardware beskytter du dig mere, end hvad man har kunne i mange år. Programmet koster en substantiel del i årligt abonnement.

Download McAfee LiveSafe 14.0.8185 her
Screenshots
Detaljeret information
Downloads
982

Version
14.0.8185

Tilføjet
17-04-2019
Kompatible systemer
Windows & iOS

Størrelse
Mb

Licens
Køb & Download

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
McAfee
Detaljeret information
Downloads
982
Version
14.0.8185
Tilføjet
17-04-2019
Kompatible systemer
Windows & iOS
Størrelse
Mb
Licens
Køb & Download
Opdateret
17-06-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
McAfee
5 0 1
899 Dkk (1 år) kr

Afinstallering af McAfee LiveSafe

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere McAfee LiveSafe fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find McAfee LiveSafe, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle McAfee LiveSafe være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.