Programmer » Sikkerhed » Antivirus Programmer

Kaspersky Internet Security for Android download

Download Kaspersky Internet Security til Android og vær på forkant med nutidens mobile trusler. Du kan sikre din enhed helt ved at købe dig en licens til den fulde version af Kaspersky Internet Security for Android herover.

De fleste smartphone-brugere har endnu ikke sikret deres enheder imod virus, hackere og andre trusler. Dette efterlader den åben for kriminelle og andre uønskede elementer. Derfor bør du som Android-bruger seriøst overveje, at installere en løsning som Kaspersky Internet Security til Android.

Kaspersky Internet Security til Android beskytter din telefon effektivt imod virus, malware, tyveri og en række andre farer, som er til stedet i dagens Danmark. Videre benytter du nok din telefon til mange flere ting, end du gjorde forhen, så som online shopping, netbank, mail-korrespondance osv. For hver af disse handlinger udsættes du og din telefon for flere og mere seriøse trusler, som dette software altså beskytter imod.

Kaspersky Internet Security til Android fungerer til alle typer af Android telefoner. Ud over beskyttelse imod farlige filer, tyveri og hackere, så beskytter programmet også imod ondsindede website, phishing angreb og så kan du endda afvise SMS’er og opkald fra numre, som du ikke ønsker, at modtage disse fra. Et must-have for Android brugere.

Download Kaspersky Internet Security for Android 11.15.4.846 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
1.240

Version
11.15.4.846

Tilføjet
18-06-2014
Kompatible systemer
Android

Størrelse
32 Mb

Licens
Trialware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Kaspersky
Detaljeret information
Downloads
1.240
Version
11.15.4.846
Tilføjet
18-06-2014
Kompatible systemer
Android
Størrelse
32 Mb
Licens
Trialware
Opdateret
14-06-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Kaspersky
3 0 4

Afinstallering af Kaspersky Internet Security for Android

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Kaspersky Internet Security for Android fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Kaspersky Internet Security for Android, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Kaspersky Internet Security for Android være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.