Programmer » Sikkerhed » Antivirus Programmer

GridinSoft Anti-Malware download

Hvis du ønsker at være beskyttet mod trojanske heste og anden malware, så kan du downloade GridinSoft Anti-Malware her i en begrænset periode.

Den bedste måde at undgå trojanske heste på din computer er at beskytte det med GridinSoft Anti-Malware. Det er tidligere kendt som Trojan Killer, hvilket gør det til en meget overbevisende anti-malware produkt, især over for Trojanske heste.

For at beskytte dig mod enhver form for trussel, skal du have et godt anti-malware produkt, der fjerner mistænkelige filer. GridinSoft Anti-Malware scanner alle filer og mails der kommer ind i indboksen. Scanningen giver dig et komplet overblik over hukommelsen, registreringsdatabasen og alt det, der er blevet scannet. Alt er gemt i en rapport, som et tekstdokument.

Programmet har en flot brugerflade, der er let at navigere igennem.

Du får kun 15 dage til at afprøve programmet, men når du er klar over, hvor nemt det er, og hvor godt det virker, vil du ønske at købe det. Prøveversionen kan ikke fjerne mere end to trusler, men det er godt at vide at der ligger nogle trusler, som andre anti-malware programmer ikke kunne finde.

Download GridinSoft Anti-Malware 3.0.83 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
540

Version
3.0.83

Tilføjet
27-03-2017
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
1.2 Mb

Licens
Trialware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
GridinSoft
Detaljeret information
Downloads
540
Version
3.0.83
Tilføjet
27-03-2017
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
1.2 Mb
Licens
Trialware
Opdateret
17-06-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
GridinSoft
5 0 2

Afinstallering af GridinSoft Anti-Malware

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere GridinSoft Anti-Malware fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find GridinSoft Anti-Malware, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle GridinSoft Anti-Malware være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.