Programmer » Sikkerhed » Antivirus Programmer

Comodo Antivirus download

Download Comodo Antivirus gratis her

Alle har brug for et stykke antivirus software til deres computer, det er et faktum ingen af os kan løbe fra i sidste ende. Konsekvenserne af at få en virus uden ordentlig beskyttelse er store, og kan i sidste ende føre til et sammenbrud af din computer eller lækning af meget personfølsomme oplysninger. 

Der er heldigvis mange programmet at vælge imellem derude, og det er helt op til en selv, hvilke beskyttelsesbehov, man nu har. Vil man gerne have noget, der tillader en høj grad af deltagelse, kan Comodo Antivirus være noget for dig. 

Scan dit system og hold skadelige filer væk

Ligesom så mange andre antivirusprogrammer, har Comodo den langt vigtigste funktion blandt security features: nemlig dens scanningsværktøj. Når du bruger Comodo til at scanne dit system, går den helt ned i dybden, og leder efter skadelige filer alle de steder, de typisk gemmer sig. Der er nemlig mange lokationer, man ikke umiddelbart tænker over, der kunne være en virus, og det er netop derfor, de gemmer sig lige præcis der. 

Dette gælder for eksempel også for programmer/malicious software, der opfører sig mærkeligt. De ryger typisk ind i karantæne, og bliver derfor “låst” af. Du kan derfor ikke starte programmet, og programmet kan ikke udføre sine egne processer eller påvirker andre på dit system. På den måde kan Comodo hurtigt lave skadekontrol. Selvfølgelig, hvis du ved programmet ikke er skadeligt, kan du nemt og hurtigt låse op for det igen. 

Med sin globale database over the latest viruses, holder programmet sig konstant opdateret omkring de nyeste trusler, folk over hele verden oplever og rapporterer ind om.

Test dine programmer og filer på en virtuel maskine

Ret ofte fortæller antivirusprogrammer dig, at nogle filer og programmer er ondsindede, og udfører aktivitet, der er skadelig for dig og din computer. Men ret ofte får du ikke en direkte forklaring på, hvorfor det er. I sådan en situation, hvis det er et program, du ellers har haft tiltro til, kan det være smart at teste det, for at se det helt præcis. 

I sådan en situation kan man gøre brug af en virtuel maskine i real time. En virtuel maskine simulerer en computer på din computer, og giver dig altså et trygt miljø, hvorpå du kan teste dine filer og programmer, uden det er direkte på din computer, hvor de potentielt kan gøre skade. 

Sådan kan du holde øje med, hvad de specifikke filer og programmer helt præcist gør, når de får lov til at udfolde sig på et system. På en virtuel maskine vil du ret hurtigt opdage mystiske ting. Det er altså en ret god antivirus solution, hvis du gerne selv vil spille en rolle i din computers sikkerhed

Comodo Dragon Browser - Sikkerhed på nettet

Med installationen af Comodo Antivirus får du også Comodo Dragon Browser med i købet. Mange producenter af security software har typisk deres egen browser inkluderet, som er specielt bygget til at beskytte dig i alle dine sager på internettet hvad end du vil have secure shopping, sikkerhed når du laver online banking etc. Du er er dækket ind. 

Browseren har en lang række forskellige plugins, der stopper “Man in the Middle” angreb fra ondskabsfulde websites, samt en oversigt over hvilke informationer, en hjemmeside kan samle om dig bare fra ét enkelt besøg. Comodo internet security sættes altså højt på listen. 

Direkte livechat med Comodo

Hvis du står i en situation, hvor du mangler hjælp eller vejledning omkring Comodo Antivirus, så har du en stor hjælpende hånd, der bare venter på dig. Comodo tilbyder nemlig en direkte livechat, som du kan få access til igennem programmet hurtigt og nemt. 

Når du bliver forbundet til en ansat hos Comodo, kan du nu frit spørge løs om, hvad der bekymrer dig, og hvad du skal gøre. De er typisk hurtigt til at finde rigtig fin løsning på de fleste problemer, og er mere end glade for at guide dig hele vejen i mål.  Antivirus protection er jo deres job, så de er altid klar. 

For at bruge denne ydelse kræver det dog, du forstår og kan udtrykke dig klart på det engelske sprog. Der er nemlig ikke en dansk support tilgængelig. Så det skal man lige huske godt på. 

Til dig, der gerne vil have kontrollen

Mange mennesker er ganske tilfredse med at sætte hele deres tillid til deres givne antivirusprogram, og forventer bare, det løser alle problemer. For at være fair, så gør langt de fleste antivirusprogrammer netop også det, hvis du ikke sniger dig ind på en masse sketchy internetside etc. 

Men nogle gange kan det altså også være meget rart, men selv får kontrollen til at gøre, hvad man synes er det rigtige. Det at du får muligheden for at lege med mistænksomme filer i et sikkert miljø, hvor de ikke kan udføre reel skade betyder, du får en meget bedre indsigt i, hvordan sådanne programmer rent faktisk arbejder, og hvad man skal holde øje med. 

Hvis du er typen, der rigtig gerne vil kunne være med i den proces, der holder din computer sikker og tryg, så er Comodo Antivirus lige noget for dig. 

Design

Comodo Antivirus er designet med lig de fleste antivirusprogrammer grafisk. Det minder lidt om Bullguard med dens diverse fint sorterede menuer, der indeholder forskellige funktioner, der relaterer til forskellige aspekter af din pc. Der er endda blevet lavet keyboard genveje til, du hurtigt kan surfe rundt i de forskellige tabs ved at trykke på R, S og A. 

Funktioner der ligger i de diverse tabs er forsynet med korte og rammende beskrivelser, der forklarer dig præcist, hvad de forskellige funktioner er i stand til at udrette - så her burde der ikke være megen tvivl. 

Der er mange muligheder for at skifte sprog i programmet til det, du foretrækker personligt. Men her skal du alligevel være lidt opmærksom. Det eneste sprog, der er blevet professionelt oversat af Comodo er amerikansk engelsk. Resten af de tilgængelige sprog, er blevet udviklet af det community, der er omkring programmet, og har typisk store mangler og fejl. Dette gælder især dansk. 

Alternativ software

Var Comodo Antivirus ikke lige det, du havde brug for? Eller har du lyst til at prøve noget nyt? Så er der held med dig. Her vil vi anbefale et andet stykke antivirus software, der kan tjene dig og dine computer godt. 

AVG Anti-Virus Free er et stærkt stykke antivirussoftware, der altid leverer. Og så er det endda helt gratis. Med sine mange skjolde, scanningsmuligheder og beskyttelse på internettet er det en favorit blandt dens brugere. AVG Anti-Virus Free kan downloades gratis her.

Konklusion

Comodo Antivirus er et fænomenalt antivirusprogram, taget i betragtning det er gratis. Med dens mange brugbare funktioner, får du som bruger muligheden for at træde ind i processen, der beskytter dig og din computer og aktivt deltage i den. Derfor kan det kun anbefales.

Download Comodo Antivirus 12.1.0.6914 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
1.364

Version
12.1.0.6914

Tilføjet
11-11-2016
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
119 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Comodo
Detaljeret information
Downloads
1.364
Version
12.1.0.6914
Tilføjet
11-11-2016
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
119 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
28-11-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Comodo
5 0 2

Afinstallering af Comodo Antivirus

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Comodo Antivirus fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Comodo Antivirus, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Comodo Antivirus være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.