Programmer » Sikkerhed » Antivirus Programmer

AVG Internet Security (Dansk) download

Download gratis en prøveversion på 30 dage af det prisvindende sikkerhedsprogram AVG Internet Security her.

Alle computere skal have et tilstrækkeligt sikkerhedsprogram installeret, ellers risikerer du, at du ikke har fyldestgørende beskyttelse mod sikkerhedstrusler. AVG Internet Security har i mange år været favorit hos mange af vores brugere, og det er af ganske gode grunde. AVG Internet Security fylder ikke meget, og har en let tilgang, så alle kan være med. Udover det så har AVG Internet Security en del spændende funktioner, som også er værd at gennemgå, og vi kommer dem nærmere i de nedenstående afsnit.

Udbredt beskyttelse

Det typiske ved et sikkerhedsprogram er at det beskytter dig mod specifikke trusler, og på specifikke sårbare områder. Men AVG Internet Security adskiller sig fra de andre på dette punkt. AVG Internet Security er en udvidet pakkeløsning til sikkerhed på alle fronter. Nedenstående finder du de områder, hvor du AVG Internet Security sørger for at holde dig beskyttet.

1. Din computer

Okay, det er måske ikke overraskede at AVG Internet Security beskytter din computer, men for ordens skyld skal det nævnes.

 2. Web og e-mail

De fleste sikkerhedstrusler kommer fra internettet, og det kan typisk være gennem hjemmesider, risikable filer eller mærkelige e-mails. Web og e-mail beskyttelsen sørger for, at du kan browse, sende e-mail og downloade trygt.

3. Hackerangreb

Giver dig en forbedret firewall, som holder hackere væk fra din PC. Dertil får du beskyttelse af dine sensitive filer ved hjælp af ransomware-beskyttelsen.

4. Fortrolighed

Det er normalt at se medstuderende, kollegaer og venner klistre noget foran deres webcam. AVG Internet Security sørger for at blokere uvedkommende for at benytte dit webcam, og du slipper altså for at klistre noget på det. Dertil så bliver dine sensitive dokumenter også blokeret med et skjold, så snushaner ikke kan gå dem igennem.

5. Betalinger

En af vores favoritter. Hvis du forsøger at handle online, så hjælper AVG Internet Security dig med at undgå falske hjemmesider, så dit kort ikke bliver misbrugt. Som bonus, så har programmet også inkluderet Anti-spam, som blokerer spam og skadelige e-mails.

Skanningsmuligheder

Skanningsfunktionen er essentiel for ethvert sikkerhedsprogram, men alligevel har AVG formået at adskille sig fra lignende produkter. AVG Internet Securitys skanningsproces er lynhurtig, og du kan kun lige akkurat nå, at hente en kop kaffe inden at programmet er færdigt.

AVG Internet Security har mange af de samme skanningsmuligheder, som man finder hos andre sikkerhedsprogrammer. Men der er også en del, som vi ikke har set hos lignende. De mange forskellige skanningsmuligheder er beskrevet nedenstående.

Man finder hurtigt ud af hvordan, at man foretager en skanning, da skanningsknappen er på forsiden af programmet. Som standard er det en ret dybdegående skanning, som er valgt. Der er dog også mulighed for at vælge nogle mere specifikke skanninger, og derved kan du vælge den skanning, som passer dig bedst.

Computerscanning er standardskanningen, og denne skanning er som regel tilstrækkelig for de fleste. Hvis du har været under angreb af trusler, så kan det være en god idé at benytte dig af Dyb scanning.

Scanning af USB/DVD er en mere specifik skanning, som navnet antyder er det kun dine USB/DVD indgange, som bliver skannet. Det er dog en ret nødvendig funktion at have, da ens USB og DVDdrev nemt kan have truende malware liggende.

Scanning af fil eller mappe er den brugerdefinerede skanning. Det kan være at man har på fornemmelsen at en specifik mappe/fil indeholder truende malware. Det kan også være at man har downloadet en fil, som man ikke er hundredprocent tryg ved, og derfor er det oplagt at vælge filen og dernæst gennemfører en skanning for at være på den sikre sig.

Ydelsesscanning er en form for optimeringsfunktion, som forsøger at forbedre din computer samt fjerne uønskede filer og derved får du også mere tilgængelig plads på din harddisk.

Opstartsscanning skanner trusler før at Windows starter, det lyder umiddelbart irriterende, men en yderst brugbar funktion hvis dit Windows er inficeret og du ikke ønsker at infektionen spreder sig til sensitive filer/dokumenter eller billeder.  

Nogle af de ovenstående skanninger finder man også ved andre sikkerhedsprogram, men der er alligevel en del, som gør at AVG Internet Security adskiller fra de andre. Eksempelvis er det ikke ofte at vi ser optimeringsskanning sammen med et sikkerhedsprogram, og det er umiddelbart kun en enorm bonus. Det er også muligt at planlægge sine skanninger, så du kan foretage de længerevarende skanninger mens du sover – eller blot er væk fra din PC.

Varianter og opdateringer

Stort set alle kan benytte sig af AVG Internet Security. AVG har udviklet sikkerhedsprogrammer til Windows, Mac OS, Android, iOS, tablet og Linux. Hvis du ønske at udforske og finde en variant, som passer dit behov, så bedes du benytte dette link.

Ikke nok at AVG sørger for at udvikle til de fleste styresystemer, så sørger de også for at holde deres programmer opdateret. I og med at AVG Internet Security er et sikkerhedsprogram, så er det også utrolig vigtigt at det bliver opdateret. Et sikkerhedsprogram uden opdateringer er som bil uden motor. Der bliver desværre konstant udviklet nye internettrusler, og derfor er det vigtigt at ens sikkerhedsprogram kan håndtere de nyeste af dem.

Konklusion

AVG har eksisteret siden 1992, og har derfor rigtig mange års erfaring med at beskytte dig mod trusler. Det er en kæmpe fordel at vide at ens sikkerhedsprogram har en rutineret udviklinger bag sig. Det betyder at man sagtens kan købe sig en fuldversion af programmet og være sikker på, at man i fremtiden stadig er sikret mod diverse internettrusler.

AVG Internet Security er det foretrukne sikkerhedsprogram for mange, og det er kun forståeligt. Det simple design betyder fremragende brugervenlighed, og dertil er de mange muligheder prikken over i’et. Det er ikke ofte at vi ser et program, som er så dybdegående som AVG Internet Security, men hold op, hvor er vi dog glade for at de eksisterer.

AVG Internet Security kan som sagt downloades og benyttes gratis i 30 dage, så der er ingen grund til ikke at blive beskyttet allerede i dag. Efter anmeldelse af programmet, så er det blevet vores egen favorit.  

Download AVG Internet Security (Dansk) 2019 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
5.234

Version
2019

Tilføjet
13-11-2010
Kompatible systemer
Windows XP/Vista/7/8/10

Størrelse
3 Mb

Licens
Trialware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
AVG Technologies
Detaljeret information
Downloads
5.234
Version
2019
Tilføjet
13-11-2010
Kompatible systemer
Windows XP/Vista/7/8/10
Størrelse
3 Mb
Licens
Trialware
Opdateret
14-06-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
AVG Technologies
5 0 3

Afinstallering af AVG Internet Security (Dansk)

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere AVG Internet Security (Dansk) fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find AVG Internet Security (Dansk), markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle AVG Internet Security (Dansk) være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.