Programmer » Sikkerhed » Antivirus Programmer

360 Total Security download

Download 360 Total Security gratis her og sikre dig den bedste beskyttelse for dig og din computer.

Alle computere har behov for et solidt antivirusprogram, og der eksisterer en masse forskellige, som man frit kan vælge imellem. 360 Total Security er en gratis valgmulighed, og programmet tilbyder en del funktioner som dybdegående skanninger, system reparation og diverse systemforbedringer. 360 Total Security er altså ikke blot et solidt antivirusprogram, men har også en masse spændende ekstrafunktioner, som tilsammen giver dig et program, som er værd at have på sin computer.

Et godt antivirusprogram

Der er en absolut nødvendighed for alle at have et godt antivirusprogram installeret på ens computer. Internetforbruget har aldrig været højere, og internettet har gjort rigtig mange ting lettere. Men dertil er desværre også dem, som forsøger at udnytte denne situation. Der eksisterer et hav af sikkerhedstrusler, som udgør en risiko for dig og dine sensitive oplysninger. Et virusangreb kan desuden beskadige din computer, og derved er der en sandsynlighed for, at du ikke får det meste ud af den. Heldigvis har vi en del forskellige værktøjer, som hjælper til at forebygge os mod disse angreb. Det mest oplagte du kan gøre er at installere et sikkerhedsprogram. Vi er fuldt forstående over, at det kan være svært at finde det rigtige antivirusprogram. Programmet skal helst ikke gå i vejen for det daglige arbejde, og det er selvfølgelig en fordel hvis man ikke behøver at bruge penge på det. 360 Total Security opfylder det ovenstående, og faktisk mærkede vi dårligt nok at programmet overhovedet var installeret, da det dét meste af tiden kørte i baggrunden af computeren. Du får selvfølgelig en notifikation, hvis der er nogle handlinger, som du skal være opmærksom på.

Sikkerheden

Ligesom alle andre sikkerhedsprogram, så har 360 Total Security en del valgmuligheder når ens computer skal skannes. Du kan vælge om du vil foretage dig en hurtig skanning, fuld skanning eller en brugerdefineret skanning.

Vi benyttede os af de forskellige skanningsmuligheder, og de fungerer alle sammen ganske fint. Det er selvsagt, at hurtig skanningen er den hurtigste af dem – alt efter hvor du igangsætter din brugerdefinerede skanning. På trods af dette, så er alle skanningerne lynende hurtige, og det er ret overskueligt at se hvor langt programmet er nået. De fleste kan starte en hurtige skanning, hente en kop kaffe, og dernæst glæde sig over, at ens computer er ren for trusler. Længere tager det ikke. Når skanningen er slut får du en del informationer, som informere dig om hvor lang tid skanningen tog, hvilke trusler der blev opdaget, samt hvor mange filer, der blev skannet igennem.

Der er ikke altid at en simple skanning af computeren er tilstrækkelig. En skanning undersøger nemlig kun filer på din computer, og bestemte filer er ikke taget i mente. 360 Total Security har derfor også en oprydningsfunktion, som skanner dine plugins, og junkfiler.

Fordelen ved at foretage denne skanning er, at programmet opsamler sikkerhedstrusler fra ellers oversete filer. Dertil så fjerner programmet også ikke længere benyttede filer, som ellers bare ligger og fylder, det betyder at du egentlig får et antivirusprogram – og et optimeringsprogram i én samlet pakke.

Og apropos optimeringsprogram, så er oprydningsfunktionen langt fra den eneste ekstrafunktion. 360 Total Security har også en Speedup funktion, som lader dig vælge hvilke programmer, der skal startes, når du starter din computer. Dernæst kan du se en statistisk over hvor længe det tager din computer at opstarte, og se hvor du kan forbedre din opstartshastighed.

Det er ikke mange sikkerhedsprogrammer, som tilbyder ekstrafunktioner i form af optimering, men det gør 360 Total Security, hvilket for os, er en stor fordel.

Erfaren udvikler

Det er altid betryggende at ens software er udviklet af folk, som har en mange års erfaring. Men det er ekstra vigtigt, når det handler om sikkerhed. 360 Total Security er udviklet af Qihoo 360, som blev oprettet tilbage i 2005. De startede dengang småt, men omsætter i dag for over en milliard om året, og har ifølge en statistisk fra 2014 over 496 millioner aktive internetforbrugere. Derfor kan vi godt konkludere at vi har med en erfaren udvikler at gøre, og det betyder at vi roligt kan tilvænne os deres sikkerhedsprogram, og være sikre på, at vi i fremtiden stadig er beskyttet mod internets trusler.

Andre sikkerhedsprogrammer

Det er kun retfærdigt at nævne mulige alternative sikkerhedsprogrammer, som vi også er positivt overraskede over, og varmt anbefaler.

McAfee Total Protection (Dansk) er den ultimative sikkerhedspakke, og kan prøves gratis i 30-dage. Med denne sikkerhedspakke får du ingen optimeringsmuligheder, men en af de mest dybdegående rensninger af trusler nogensinde.

Anti Explorator (Dansk) er et fremragende stykke software, som kan fjerne og finde virus ransomware og andet malware på din computer. Programmet er udviklet til os i norden, og har dansk udvikling bag sig.

Konklusion

Alle burde have et sikkerhedsprogram, og dem der ikke har et, giver pengene skylden. Med 360 Total Security skal du blot trykke på download knappen nedenstående, installerer og dernæst har du et fremragende sikkerhedsprogram, som altid er klar til at holde dig beskyttet. Programmet har en erfaren udvikler, og du er derved sikret, at du også er beskyttet mod de seneste trusler, og ikke kun dagens trusler. Det er Windows-versionen af 360 Total Security, som du kan downloade direkte herfra siden. Men programmet er også udviklet til Mac. Hvis du benytter dig af en Mac, så bedes du benytte dig af dette link.  

360 Total Security opfylder ikke kun ønsket om sikkerhedsbeskyttelse, men giver en del ekstrafunktioner, som altid er brugbare. Dertil er programmet fuldstændig gratis at downloade og benytte, og får derfor en varm anbefaling af os. Med 360 Total Security har du gratis beskyttelse i dag og i fremtiden.  

Download 360 Total Security 6.6.0 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
1.136

Version
6.6.0

Tilføjet
28-03-2017
Kompatible systemer
Windows, Mac OS X

Størrelse
1.5 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Qihu 360 Software Co. Limited
Detaljeret information
Downloads
1.136
Version
6.6.0
Tilføjet
28-03-2017
Kompatible systemer
Windows, Mac OS X
Størrelse
1.5 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
17-06-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Qihu 360 Software Co. Limited
2 0 3

Afinstallering af 360 Total Security

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere 360 Total Security fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find 360 Total Security, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle 360 Total Security være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.