Programmer » Sikkerhed » Anti-Spyware / Privatliv

RougeKiller download

Fjern de trælse malwarefiler med dit malwareprogram, men få RougeKiller til at finde dem først. Download det gratis her.

RougeKiller er et godt program til at finde malware på din computer. Du kan bruge et andet program til at fjerne de inficerede filer, men RougeKiller er fantastisk til at finde dem. RougeKiller anbefaler dog selv programmet AntiMalware at fjerne det malware som RougeKiller finder. Programmet starter med en prescan for at tjekke for filer, der kan være inficeret med malware. Prescanningen er temmelig hurtig. Derefter kommer den fulde scanning, og den ender med at give dig en mulighed for at bede om en rapport af logfilen.

RogueKiller er en gratis software mod malware, der er designet til at analysere, opdage, stoppe og fjerne forskellige pc-infektioner. Rootkits, spyware, adware, junkware, PUP'er (potentielt uønskede programmer) trojanere, orme, skjulte processer, ondsindede autorun-indgange og Master Boot Record (MBR), registreringsdatabaser, inficerede DLL'er fra processer, kapret DNS og værtindgange HOSTS-fil) osv.

RogueKiller kan også udføre flere "gendannelses/reparations" funktioner i dine systemfiler og almindelige filer, der er blevet skjult af malware (fx genoprette genveje gemt af FakeHDD rogues). I øjeblikket er RougeKiller tilgængeligt på mere end 12 sprog, og du kan bruge det på alle de vigtigste Microsoft Windows-versioner som XP, Server 2003, Vista, Server 2008, 7, 8, 8.1 og 10 (inklusive både 32 og 64-bit versioner).

Programmet har en pæn og ren brugerflade. Du får et godt overblik, og det er nemt at forstå, hvad man skal gøre. Husk at lukke alle processer, før du starter RougeKiller for at undgå at miste noget.

Download RougeKiller her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
846

Version


Tilføjet
20-04-2017
Kompatible systemer
Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1 & 10. (32/64 bits)

Størrelse
25.4 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Adlice
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
846
Version
Tilføjet
20-04-2017
Kompatible systemer
Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1 & 10. (32/64 bits)
Størrelse
25.4 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
15-07-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Adlice
0 0 1
100 kr

Afinstallering af RougeKiller

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere RougeKiller fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find RougeKiller, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle RougeKiller være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.