Programmer » Servere » Web Servere

Savant download

Her kan du downloade Savant, som er en freeware open source webserver, der kan afvikles via Windows.

Dermed forvandler du med Savant din PC om til en komplet webserver, der kan hoste websites. Savant er designet til at være hurtigt, sikker og effektiv og bruges af tusinder verden over.

Det grafiske konfigurationsværktøj bruges til at ændre den måde, serverens kerne fungerer på. Værktøjet er designet til at være intuitivt og nemt at bruge, så du ikke behøver at bruge mange timer på at konfigurere serveren. Der er to centrale punkter du skal huske om konfigurationsprogrammet:
1. Mens værktøjet kører, lukker serverens kerne ned for at forhindre beskadigelse af data. Kort sagt, vil din hjemmeside være utilgængelig, mens konfigurationsværktøjet kører.
2. Hvis dit websted er aktiv i øjeblikket, vil konfigurationsprogrammet ikke starte, før den sidste ventende forbindelse er blevet behandlet. Nogle gange kan det tage så meget som 5 minutter på grund af netværksluner – Men du skal ikke blive overrasket, hvis der ikke sker noget i et par minutter efter, at du starter konfigurationsprogrammet.

Download Savant 3.1 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
1.143

Version
3.1

Tilføjet
20-01-2001
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
1.2 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Savant
Detaljeret information
Downloads
1.143
Version
3.1
Tilføjet
20-01-2001
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
1.2 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
07-06-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Savant
2 0 17
100 kr

Afinstallering af Savant

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Savant fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Savant, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Savant være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.