Programmer » Multimedie » Se TV på din PC

TVexe download

Her kan du downloade programmet TVexe, som er en gratis og prisvindende app til Windows, der gør det muligt at se over 1.500 TV kanaler fra hele verden, direkte på din PC.

Programmet er meget let at komme i gang med og du finder let den TV station, som du leder efter. De er nemlig opdelt i emner som musik, nyheder, uddannelse, sport, shopping m.v.
Du kan også sortere i TV kanalerne ud fra land eller region.

TVexe har siden 2005 vundet flere priser. TVexe giver dig adgang til mere end 1.500 tv-kanaler direkte fra din pc. Det er meget nemt at bruge, og du behøver ikke at installere noget andet til at gøre arbejdet.

Du kan se præcis den slags live-TV du vil. Vælg mellem kategorier som musik, nyheder, uddannelse, sport, shopping, med mere.
Kanalerne er nemme at sortere og vælge fra, selvom der er mange af dem. Du kan finde tv-kanaler i mange forskellige sprog. Vælg mellem danske, engelske, spanske, tyske, franske, portugisiske, tyrkiske og arabiske tv-kanaler.
Dette er en af de meget få PC TV freeware programmer, der rent faktisk virker og ikke kun virker, men også er let at bruge - selv for nybegyndere.

Download TVexe 4.0 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
6.657

Version
4.0

Tilføjet
16-02-2005
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
0.7 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
TVexe.com
info@tvexe.com
Detaljeret information
Downloads
6.657
Version
4.0
Tilføjet
16-02-2005
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
0.7 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
25-08-2023
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
TVexe.com
4 0 8
100 kr

Afinstallering af TVexe

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere TVexe fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find TVexe, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle TVexe være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.