Programmer » Multimedie » Screen Capture

Screencast-O-Matic download

Leder du efter et program, som kan optage alt, hvad der sker på din skærm ligesom mange af de berømte youtubere gør? Så tag et kig på Screencast-O-Matic, der kan netop det. Du kan downloade programmet gratis nedenfor.

Screencast-O-Matic er blevet testet på vores Windows 7 computer, hvor vi havde fokus på kvaliteten og funktionaliteten af programmet. Selve programmet er bygget op rundt om en kasse, hvor alt inden i kassen bliver filmet. Her kan du så trække og flytte rundt med kassen for at ændre på størrelsen og placeringen. Måden, hvorpå du kommer i gang med at filme er, at du bare skal trykke på den røde knap, hvorefter du får 3 sekunder til at gøre dig klar.

Når du så er færdig med at filme, så kan du vælge at uploade den direkte til din YouTube kanal, producentens hjemmeside eller gemme filmen på din computer. Nogle fede muligheder ved netop Screencast-O-Matic er, at du kan tilslutte en mikrofon for at kommentere din video eller et webcam, hvor man så kan se dig imens du filmer.

Programmet er et godt værktøj til både youtubere, bloggere og præsentationer, da det giver dig alt, hvad du har brug for til at lave en fed fremvisning. Det eneste minus vi egentlig kunne finde ved programmet er, at det kun tillader dig at filme i 15 minutter i gratis versionen, hvilket kan føles som meget kort tid.Dog er programmet godt at bruge, hvis du er uerfaren mht. at lave skærmbillede optagelser, da det er utroligt nemt at bruge. Derudover er kvaliteten af selve optagelsen også rigtig god.

Download Screencast-O-Matic 1.4 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
1.364

Version
1.4

Tilføjet
30-10-2014
Kompatible systemer
Windows XP, Vista, 7 & 8

Størrelse
27.3 Mb

Licens
Freeware

Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Big Nerd Software
Detaljeret information
Downloads
1.364
Version
1.4
Tilføjet
30-10-2014
Kompatible systemer
Windows XP, Vista, 7 & 8
Størrelse
27.3 Mb
Licens
Freeware
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Big Nerd Software
5 0 3

Afinstallering af Screencast-O-Matic

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Screencast-O-Matic fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Screencast-O-Matic, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Screencast-O-Matic være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.