Programmer » Multimedie » Screen Capture

Direct Stream Recorder download

Download her Direct Stream Recorder der er et handy og kraftfuldt værktøj til at opfange alle former for video og lyd, og derefter gøre dem til en standard .avi filer, så de kan åbnes i enhver medieafspiller eller redigeres med en video eller lyd-editor.

Direct Stream Recorder har en alsidig anvendelighed. Du kan optage live streams som Windows Media, Real Media og QuickTime, gemme udsendelser fra din favorit internet radio station, vise web cam i internet-browsere og gemme medier, som er kodet eller har et ukendt format.

Direct Stream Recorder er også i stand til at optage password beskyttede streams.

Programmet er også smart når du ønsker at optage din samtale i Skype eller en videochat i enhver instant messenger som MSN eller Yahoo.

Du kan også bruge Direct Stream Recorder til at skabe video guider der forklarer brugerne, hvordan de skal udføre forskellige operationer og justeringer i forskellige software.

Direct Stream Recorder kan gemme indholdet af dine lyd-cd'er. Du skal blot vælge CD-line som kilde, og fastlæggelse af formatet for den gemte fil, og derefter nyde din yndlingsmusik, mens Direct Stream Recorder gemmer det på disken.

Denne software giver dig mange muligheder for at tilpasse det til dig. Du kan indstille størrelsen på et optaget område, skal du vælge det nøjagtige antal billeder per sekund, angive, om den gemte avi fil skal gemmes eller ej, du kan vælge audio og video codecs på listen, opsætning af input linje og vælge hvilken mappe filen skal gemmes i.

Download Direct Stream Recorder 3.2 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
1.499

Version
3.2

Tilføjet
25-12-2006
Kompatible systemer
Windows 2000/XP/2003/Vista/Win7, 32/64bits

Størrelse
0.65 Mb

Licens
Shareware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Sytexis Software
wsrpsubmit@sytexis.com
Detaljeret information
Downloads
1.499
Version
3.2
Tilføjet
25-12-2006
Kompatible systemer
Windows 2000/XP/2003/Vista/Win7, 32/64bits
Størrelse
0.65 Mb
Licens
Shareware
Opdateret
29-08-2014
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Sytexis Software
3 0 5

Afinstallering af Direct Stream Recorder

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Direct Stream Recorder fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Direct Stream Recorder, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Direct Stream Recorder være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.