Programmer » Multimedie » PDF

Slim PDF Reader download

Download Slim PDF Reader gratis her

PDF’er er blevet standarden for at dele og videresende dokumenter i denne digitale tidsalder. Det er ikke så mærkeligt, da formatet er versatilt, og gør det langt nemmere at dele information med dine kolleger, lærere eller studiekammerater. 

Men, for at åbne og kunne bruge PDF’er, så skal man have et program, der kan *”læse” dem. Hvis du leder efter et basic og lightweight program, der kan gøre det for dig, så er Slim PDF Reader måske lige noget for dig. 

En lille og kompakt PDF-reader

Med software skal man altid spørge sig selv, hvor meget man har brug for. Ret ofte er ens behov til digital software ret små, så det giver sjældent mening at downloade de store programmer, der kan en million ting. Det vil forvirre mere end det ville gavne. 

Dette gælder specielt i forhold til PDF-programmer. Hvad skal de kunne gøre for dig? Du vil nok sige: “De skal bare kunne åbne dem”. Her passer Slim PDF Reader ganske fint ind.

Slim PDF Reader har ingen sofistikerede værktøjer, det kan intet specielt. Og derfor er det faktisk forfriskende. Det kan blot åbne dine PDF’er, og så kører det endda hurtigt. 

Du kan dog lave nogle få modifikationer, hvis du lyster. De er til for at forbedre din læseoplevelse. Du kan skifte programmets temaer til light and dark mode, alt efter hvad der passer bedst til dine øjne og tid på dagen. 

Et lækkert og smooth design

Slim PDF Reader har et behageligt design, der leger forsigtigt med farvekompositionen og sørger for at organisere programmets features logisk, ordentligt og overskueligt. 

Selve brugerfladen er kulsort (eller kridhvid hvis du kører light mode), og er derfor neutral og beroligende for øjnene. I toppen har du en værktøjslinje, og her er de tilgængelige ikoner markeret med forskellige farver, så de står ud, og er nemmere at lægge mærke til. 

Denne værktøjslinje er også stedet, du finder de mest væsentlige funktioner såsom gem, copy, snapshot og print. Indstillinger er også heroppe. Her kan du ændre, efter behov, hvordan programmet opfører sig i bestemte situationer. 

Når du loader en PDF, så oprettes der en tab til den. Det betyder, du kan have mange forskellige PDF’er åbne på én gang. Hver PDF har deres egen tab, så de er nemme at skifte imellem. 

Så alt i alt har Slim PDF Reader et velovervejet design, der gør det behageligt og rart at læse PDF’er enten til arbejde eller sit studie. 

Supplerende software

Det er rigtig nemt at konvertere en fil til PDF. De fleste programmer har nemlig en funktion, der hurtigt kan gøre det (såsom Microsoft Word). Men hvad nu hvis, du gerne vil konvertere en PDF til et andet format, som for eksempel Word? Det kan man hurtigt få brug for, hvis man vil redigere i en PDF. 

I det tilfælde, kan det være en god idé at kigge på Icecream PDF Converter. Programmet er designet til at konvertere PDF-filer til andre formater og andre formater til PDF-filer. Det er et ret handy program, som også har en dansk oversættelse. 

Icecream PDF Converter er som udgangspunkt gratis, men mange af funktionerne er låst eller begrænset, hvis man ikke køber en licens. Hvis du vil læse mere om eller downloade Icecream PDF Converter, så kan det gøres gratis her.

Konklusion

Hvis du leder efter en PDF-viewer, der bare skal kunne åbne dine PDF’er, og ikke bruger for meget af din computers ydeevne, så er Slim PDF Reader et oplagt valg. Det er gratis, hurtigt og effektivt og kan varmt anbefales.

Download Slim PDF Reader 2.0.10 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
353

Version
2.0.10

Tilføjet
08-12-2020
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
47.8 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Investintech.com Inc.
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
353
Version
2.0.10
Tilføjet
08-12-2020
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
47.8 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
08-12-2020
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Investintech.com Inc.
0 0 1

Afinstallering af Slim PDF Reader

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Slim PDF Reader fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Slim PDF Reader, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Slim PDF Reader være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.