Programmer » Multimedie » PDF

ParmisPDF download

På denne danske side kan du gratis downloade programmet ParmisPDF. Det er et program, der lader dig oprette og redigere i eksisterende PDF dokumenter.

ParmisPDF er et vældigt brugervenligt program. Selve brugerfladen er enkel og ren, og det er let at navigere rundt i programmet. Du kan importere PDF dokumenter via softwarens fil browser eller simpelthen bare trække filen ind i ParmisPDF. Programmet understøtter behandling af dokumenter i batches (flere på én gang).

Så med ParmisPDF kan du altså zoome ind og ud, bladre frem og tilbage i siderne, søge og redigere filinformation som titel eller forfatter. Men så kan du jo også konvertere dokumenter om til PDF formatet med ParmisPDF, oprette en blank PDF fil og sammensætte forskellige filer såvel som indsætte tekst, billeder og dokumenter.

Videre kan du konfigurere Bates nummerering, tilføje stempler og anmærkninger, tilføje et sidehoved og sidefod, kryptere dokumentet beskyttet med et kodeord, slette eller rotere sider samt udpakke sider, tilføjede filer, tekster, billeder og anden data.

Du kan også aktivere nummerering af sider, fjerne objekter (f.eks. bogmærker, thumbnails, stempler), tilføje filer, udfylde eller udflade former, tilføje handlinger i JavaScript med mere. I indstillingsmenuen (Settings) kan du justere kvaliteten af JPEG billeder, komprimeringsgraden af ZIP komprimeringen samt for komprimeringen af billeder og lignende.

Programmet bruger et moderat antal af computerens ressourcer og inkluderer også en velskrevet hjælpesektion, der kan hjælpe selv den mest håbløse computerbruger i gang. Vi oplevede ingen fejl eller lignende da vi testede ParmisPDF og kan anbefale programmet.

Download ParmisPDF 8.3 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
792

Version
8.3

Tilføjet
29-11-2010
Kompatible systemer
Windows 2K / XP / 2003 / Vista / 2008 / Vista 64 bit / 7 / 7 64 bit

Størrelse
13.3 Mb

Licens
Shareware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
InforDesk
contact@infordesk.com
Detaljeret information
Downloads
792
Version
8.3
Tilføjet
29-11-2010
Kompatible systemer
Windows 2K / XP / 2003 / Vista / 2008 / Vista 64 bit / 7 / 7 64 bit
Størrelse
13.3 Mb
Licens
Shareware
Opdateret
01-07-2013
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
InforDesk
4 0 4
100 kr

Afinstallering af ParmisPDF

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere ParmisPDF fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find ParmisPDF, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle ParmisPDF være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.