Programmer » Multimedie » Foto Slideshows

Magix Slideshow Maker download

Download Magix Slideshow Maker gratis her og få mulighed for at oprette flotte slideshows med musik på.

Magix Slideshow Maker giver brugerne en fantastisk værktøj til hurtigt at oprette et diasshow af billeder og musik. Med et simpelt layout og fremragende resultater, er dette et godt valg for computerbrugere på alle kvalifikationsniveauer.

Programmets brugerflade er dejligt enkelt takket være trin-for-trin instruktioner. Ved at bryde processen ned i enkle trin og guide brugerne gennem de elementer af fotos og musik de vil have med på diasshowet, så bliver jobbet hurtigt gjort for både nybegyndere og eksperter. Hvis der opstår spørgsmål, er der også en stor hjælpefil til rådighed. Oprettelse af et diasshow begynder med at vælge de fotos og videoer du ønsker i det første trin. Find billederne i dine mapper på computeren og klik og træk dem ind i slideshowet i den rækkefølge du ønsker.

Dernæst vælger du hvilken stil du ønsker dit lysbilledshow skal have, ved at vælge en af ??de mange muligheder i dropdown-menuen. Du kan vælge alt fra simple kamerabevægelse til temaer som fødselsdag eller ferie. Næste trin er at trække en sang fra din musiksamling ind og lægge den som baggrund. Programmet har en smart preview-knap og sammenligner og tilpasser sangklippets længde til den diasshowets længde. Til sidst får du vist det færdige produkt, før du gemmer det. Programmets bedste egenskab er at man kan overføre videoer/slideshows direkte til YouTube med et klik på en knap. Klik blot på ikonet, efter at filmen er gemt, og de bliver overført dertil.

Med et simpelt layout og hurtige resultater, er dette freeware program fantastisk til at lave diasshow for alle og enhver.

Download Magix Slideshow Maker 2.0 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
1.543

Version
2.0

Tilføjet
04-12-2015
Kompatible systemer
Windows XP, Vista & 7

Størrelse
80 Mb

Licens
Trialware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
MAGIX AG
Detaljeret information
Downloads
1.543
Version
2.0
Tilføjet
04-12-2015
Kompatible systemer
Windows XP, Vista & 7
Størrelse
80 Mb
Licens
Trialware
Opdateret
04-12-2015
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
MAGIX AG
3 0 3

Afinstallering af Magix Slideshow Maker

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Magix Slideshow Maker fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Magix Slideshow Maker, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Magix Slideshow Maker være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.