Programmer » Multimedie » Foto Slideshows

Isle of Man-tema download

På udkig efter nye baggrundsbilleder? Med dette Isle of Man-tema får du nogle flotte billeder taget af fotografen Mark Wallace. Teamet kan downloades gratis.

Temaer, som er understøttet i Windows 8 og de fleste versioner af Windows 7, er en fantastisk måde at finde nye baggrundsbilleder på, så det altid er sjovt at bruge computeren. Især dette Isle of Man-tema, som kommer med 12 billeder fra fotografen Mark Wallace. Alle billederne er helt fantastiske med deres mange detaljer og flotte motiver.

Det bedste ved temaer i Windows er, at de er utroligt nemme at installere - man skal simpelthen bare dobbelt-klikke på filen, hvorefter Windows automatisk vælger et af billederne for dig. Hvis du vil se de andre billeder eller ændre på noget andet, kan du højreklikke på skrivebordet og vælge “Personlige indstillinger”.

Vi har også tidligere taget et kig på mange andre fantastiske temaer, herunder det med Sneugler, Klassiske sportsbiler og Farvesprøjt. Alle disse downloads anbefaler vi kraftigt til alle vores brugere!

Tip: Vores søsterside IT-Artikler.dk har publiceret en god guide til Windows-temaer, som findes her.

Download Isle of Man-tema 1.0 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
944

Version
1.0

Tilføjet
13-12-2013
Kompatible systemer
Windows 7 & 8

Størrelse
11.1 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Microsoft
Detaljeret information
Downloads
944
Version
1.0
Tilføjet
13-12-2013
Kompatible systemer
Windows 7 & 8
Størrelse
11.1 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
27-12-2013
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Microsoft
5 0 2

Afinstallering af Isle of Man-tema

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Isle of Man-tema fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Isle of Man-tema, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Isle of Man-tema være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.