Programmer » Multimedie » Film redigering

YouTube Movie Maker download

Download YouTube Movie Maker gratis her

Går du selv og har lidt en drøm om at starte på en mindre YouTube karriere? Det er jo der, alle de store som PewDiePie og Markiplier startede. De kastede sig ud i det, og senere hen betalte det sig. 

Der er ikke nogen der siger, at YouTube succes er lig med at tjene millioner eller have millioner af subscribers. Succes er også at få sine første tusinde visninger, eller tjene sin første 100-krone på en video. Man må starte småt for at komme videre til det store. 

Uanset hvad er det altid en god idé at have noget godt software, der kan hjælpe dig på vej til at skabe videoer ikke kun du, men også mange andre folk vil synes om. Med en video editor som YouTube Movie Maker kan du komme et godt stykke af vejen. 

Gør brug af glatte timeline edits 

YouTube Movie Maker som et video maker program har en smukt integreret timeline. En timeline er det sted, hvor du har de forskellige aspekter af din video i spil. Typisk skal du nemlig jonglere med mange forskellige ting på én gang, for at skabe en god video. Det kan være alt fra background music, video clips, video effects, media files og meget mere. 

En timeline er det redskab du har til at holde styr på det hele, så du ikke bliver forvirret eller mister overblikket over dit projekt. Den er sat op, så du kan se, hvor de forskellige elementer af din video skal være, og hvordan de spiller sammen med hinanden. Det gør det let at redigere dem, og få din video til at passe sammen mellem sine forskellige dele. 

Du kan desuden bruge “preview” knappen til at få vist, hvordan det hele spiller sammen, hvis du er i tvivl om, hvordan det vil se ud, når det bliver uploaded til YouTube. På den måde kan du altid komme småfejl i forkøbet, før det er for sent at rette dem. 

Publicér dine videos direkte til YouTube

YouTube Movie Maker gør der så let som muligt at få dine videoer smidt op på YouTube selv. Programmet tager højde for hvilket format, din video bliver eksporteret i, og om der er andre aspekter, der skal rettes igennem, før videoen er klar til at blive uploaded. På den måde får du et stabilt produkt, der sikkert kan uploades. 

Det hele sker inde fra brugerfladen i højre side, hvor der er knappen “Publish”. Her går du så bare de relevante settings igennem, og så lader du programmet ordne resten. 

Du behøver selvfølgelig ikke at uploade dit projekt med det samme. Du kan også bare gemme det på dit system, og lade det ligge i et par dage, så du kan kigge på det med friske øjne. Måske får du en bedre idé du kan implementere etc. 

Til dig der vil eksperimentere med YouTube

YouTube er en platform, hvor mange forskellige personligheder får et talerør til det, de har på hjertet eller gerne vil vise. Og på sin vis er du ikke så meget anderledes fra dem. Du er også en personlighed, men du laver bare ikke videoer. 

YouTube er et fedt sted at eksperimentere, netop fordi der er plads til mange holdninger og typer af content. Kan du godt lide skateboarding, kunne prøve at lave content om det. Måske bygger du rigtig meget med Lego og kunne vise det. 

Pointen er vi alle sammen har noget at tilbyde, og vi burde ikke være bange for at vise verden, hvad det er vi kan eller hvad vi vil sige. YouTube Movie Maker er et program, der kan hjælpe dig på vej til at få skabt noget interessant, som andre mennesker kan nyde. 

Et underligt design der både skuffer og imponerer

YouTube Movie Maker er designmæssigt en gåde. På den ene side er der mange ting, der virker rigtig godt, og så er der også bare noget, hvor man undrer sig over, hvad pokker udvikleren havde ting. Så lad os starte med det dårlige og slutte på det gode. 

Grafisk set er YouTube Movie Maker en katastrofe at se på. Baggrundsfarverne er en kedelig og uinspirerende fusion mellem brun og sort. Det er faktisk lidt dystert. Og så er skriften på toppen af farverne endda grå. Grå på sort er ikke en god kombination, og det resulterer i man til tider slet ikke kan læse, hvad der står. 

Nok om det dårlige, nu til det gode. Selve opsætningsmæssigt er YouTube Movie Maker en succes. Det er et let program at finde rundt i, og de forskellige ting er lokaliseret logiske steder og på en fin manér med timeline i bunden og andre diverse redigeringsfunktioner pænt sat i toppen. 

Er man forvirret over, hvordan programmet svinger, kan man gøre brug af en lille user tutorial, der guider dig rundt i de fleste af funktionerne, du får brug for undervejs. Så hvis du ikke selv vil udforske programmet, så har du en vejledende hånd til hjælp. 

Alternativ software

Hvis YouTube Movie Maker ikke lige var et match for dig, eller du bare gerne vil prøve noget andet, så er der andre gode alternativer, der kan anbefales. 

Dette er for eksempel Windows Live Movie Maker, der er blevet brugt af millioner verden over. Det er et simpelt program at bruge, der tilbyder dig de mest essentielle værktøjer, når du skal arbejde med et filmisk projekt. Windows Live Movie Maker kan downloades gratis her

Konklusion

YouTube Movie Maker er værktøjet for dig, der gerne vil lave videoer til YouTube. Med de diverse funktioner, der kan hjælpe dig i alle aspekter, når det gælder filmredigering, er du godt dækket ind. Derfor kan det kun anbefales.

Download YouTube Movie Maker 18.21 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
581

Version
18.21

Tilføjet
21-11-2019
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
44.5 Mb

Licens
Demo

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
RZSoft Inc.
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
581
Version
18.21
Tilføjet
21-11-2019
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
44.5 Mb
Licens
Demo
Opdateret
08-04-2020
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
RZSoft Inc.
0 0 1

Afinstallering af YouTube Movie Maker

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere YouTube Movie Maker fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find YouTube Movie Maker, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle YouTube Movie Maker være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.