Programmer » Multimedie » Film redigering

Videocharge download

Download her VideoCharge der er lavet til hurtig, nem og enkel behandling af en eller flere video, lyd -eller billedfiler.

VideoCharge er en full-range -editor, der giver brugerne mulighed for at udføre stort set alle operationer med indgående filer såsom opdele filer op i flere scener, fusionerende flere filer i en enkelt fil, skære scener ud af videofiler, oprette video-filer baseret på valgte scener, skabe miniaturebilleder til videofiler i manuel eller automatisk tilstand, tilføje vandmærke til filmene eller miniaturer, løse interlaced video problemer.

VideoCharge inkluderer forbedret DVD Ripper og DVD-afspiller, som er beregnet, bortset fra forarbejdning DVD-indhold, til at spille og konvertere MPEG2, VOB-filer (. Vob) og også til at arbejde med grupper af VOB-filer ved hjælp af indeks oplysninger fra IFO filer. VideoCharge giver brugerne mulighed for at producere video filer med effekten af 25 rammer.

VideoCharge er det bedste program blandt lignende, til at fremstille video gallerier og giver mulighed for at uploade genererede filer til FTP-servere. Den understøtter også arbejdet med kommando -line. VideoCharge indeholder et komplet hjælpesystem og Wizard, som gør dit arbejde med VideoCharge enklere, selvom du er nybegynder.

VideoCharge understøtter formater såsom AVI (DivX , XviD og dens), MPEG - 1 /2 ( SVCD, VCD), WMV (WMA , ASF ), JPEG, GIF, PNG, BMP, TIFF, MP3, WAVE.

Download Videocharge 3.18.4.4 her
Screenshots
Detaljeret information
Downloads
923

Version
3.18.4.4

Tilføjet
14-01-2004
Kompatible systemer
WinME, WinXP, Windows2000

Størrelse
25.5 Mb

Licens
Shareware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Videocharge software
support@videocharge.com
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
923
Version
3.18.4.4
Tilføjet
14-01-2004
Kompatible systemer
WinME, WinXP, Windows2000
Størrelse
25.5 Mb
Licens
Shareware
Opdateret
26-05-2014
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Videocharge software
0 0 1

Afinstallering af Videocharge

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Videocharge fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Videocharge, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Videocharge være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.