Programmer » Multimedie » Film redigering

Free Video Editor download

Alternativt videoredigeringsprogram kan downloades gratis her.

Videoredigeringsprogrammer er som regel ikke det billigste at få på sin computer. Og de alternativer, som eksisterer er som regel hverken det mest brugervenlige, eller mangler en del funktioner. Free Video Editor udskiller sig fra alternativerne. Med sit simple design, fremragende brugervenlighed og massere af ekstrafunktioner udover dem man forventer. På nuværende tidspunkt er det desværre kun udviklet til Windows-systemer. Det kan være at fremtiden vil bringe en Mac-version, men det er ikke til at sige.  

Free Video Editor kan de ting som Sony Vegas Pro, Final Cut, Premiere Pro og andre lignende programmer kan. Derudover finder du en række ekstrafunktioner, som at kunne tilføje filtre og sjove videoeffekter direkte på din video.

Alt i alt så er Free Video Editor en stærk konkurrent til alternativerne. Det er desuden yderst brugervenligt, så hvis du ikke har den største erfaring. Så er programmet et godt valg for dig. Free Video Editor har et minimalistisk design, som er behageligt at arbejde med. Installation er lige til, og det kræver heller ikke den stærkeste computer for en behagelig oplevelse.

Download Free Video Editor 7.4.0 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
802

Version
7.4.0

Tilføjet
20-09-2017
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
28.0 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
ThunderSoft
Detaljeret information
Downloads
802
Version
7.4.0
Tilføjet
20-09-2017
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
28.0 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
20-09-2017
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
ThunderSoft
4 0 3

Afinstallering af Free Video Editor

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Free Video Editor fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Free Video Editor, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Free Video Editor være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.