Programmer » Multimedie » Film redigering

Free Studio download

Free Studio kan downloades gratis her.

YouTube er en ren guldmine, når det kommer til underholdningsmateriale. Det er alt fra musik, film, serier og andre genrer der hører ind under underholdningsindustrien. I dag har de fleste store shows og personligheder deres egen YouTubekanal, hvor interessante ting lægges op dagligt.

Med Free Studio af producenten DVDVideoSoft Limited kan du nemt og hurtigt downloade alle de ting, du finder interessante på YouTube, ned på dine computer. Du kan også konvertere de videoer du henter ned til mange forskellige formater alt efter dine egne behov.

Download hurtigt videoer fra YouTube og nyd dem, hvor du vil

Free Studio er en fantastisk YouTube Downloader. Det vil sige, hvis du giver den et link til en video, vil den begynde at downloade filmen ned på din computer i et typisk filmformat. Det kan være særligt brugbart, hvis man skal ud og rejse med fly. Der har man ikke adgang til YouTube grundet manglen af internet. Men med Free Studio kan du downloade nogle interessante ting ned på din computer, og se det offline.

YouTube er også en kæmpe platform for musik. Musikgiganterne Vevo uploader frekvent musikvideoer fra alle dine yndlingsbands. Med Free Studio kan du downloade disse musikvideoer ned på din computer, og eventuelt brænde dem på en disk med et andet program senere. Du kan også konvertere videofilen til MP3 for eksempel, så du kan overføre den til din telefon, og høre sangen på farten. Med Free Studio kan du hente al din yndlingsmusik gratis og nyde det, hvor end du lyster.

YouTube er dog ikke det eneste sted, du kan hente film fra. Free Studio tillader dig også at hente ting fra Daily Motion og Instagram. En hel del sociale medier er altså understøttet af programmet, og så er det helt gratis.

Optag hvad du laver på computeren og Skype med Free Studio

Free Studio er ikke blot en downloader og en konverter. Programmet er også en recorder, du kan bruge til at optage ting på din computer. Det er i sandhed noget af et bredt studie. Det kan man typisk få brug for, hvis man har tænkt sig at lave en guide til noget teknisk på computeren, som at bruge et andet program etc. Denne funktion går rigtig godt i hånd med Free Studios YouTube-uploader, der hjælper dig med at lægge videoer på YouTube for dig.

Du kan også optage Skype videosamtaler, hvis du skulle få lyst til det. Holder man et firmamøde eller lignende på Skype, kan det være handy at have en optagelse af det, hvis man eventuelt står for at skulle lave et referat af mødet, eller blot vil huske, hvad der blev diskuteret.

Udvid din musik- og filmsamling med YouTubes store arkiv af footage

Mange samlere, der går op i film og musik, gør hyppigt brug af gratisprogrammer som Free Studio. Er man helt vild med The Rolling Stones, kan man finde en masse unikke liveoptagelser, som andre samlere og fans har uploadet på platformen. Man vil næsten med garanti kunne finde noget, man ikke selv har, og så er det blot at bruge Free Studio til at hente det.

Føler man selv, man har noget unikt, kan Free Studio også hjælpe dig med at lægge det på YouTube, så andre også kan nyde de unikke optagelser fra deres yndlingsbands.

De endeløse muligheder med Free Studio

Noget af det unikke ved Free Studio er det store arsenal af værktøjer, du får helt gratis. Som sagt kan du downloade videoer fra YouTube, Daily Motion, Instagram etc., og du kan konvertere dem til mange forskellige filtyper med Free Studios adskillelige konvertere.

Udover det får du muligheden for at lave optagelser, du kan bruge til adskillige formal både privat- og i virksomhedshenseende.

Ud over alt dette får du også inkluderet video- og lydredigeringsværktøjer. Når du har hentet noget ned fra nettet eller gerne vil uploade det, kan man få brug for at foretage små redigeringer her og det i sine optagelser. Med Free Studio er alle disse ting en mulighed, og det koster dig ikke en krone.

Primitivt og simpelt design med let brugervenlighed

Free Studio sporter et primitivt og simpelt design, der ikke lader megen forvirring være mulig. Programmet er delt op i 5 forskellige sektioner, der hver har deres forskellige specifikke værktøjer til enten download, upload, redigering, konvertering etc. Det er blot at klikke på det, man ønsker, og så får man funktionerne, der er rigtig lette at bruge. Når man navigerer i det forskellige sektioner, ser man en dejlig glidende transition, der får programmet til at virke ”smooth” og lækkert.

Når det kommer til udseendet, er der ikke meget at sige, andet end det er bygget op på en overskuelig måde med farver, der er ganske neutrale og behagelige. Hver funktion har også en lille knap under sig, og klikkes der på denne lærer man, hvordan de forskellige ting bruges. Du burde derfor ikke opleve besværligheder ved brug af programmet.

Supplerende software

Med Free Studio kan du som sagt hente store mængder af videofiler ned på din computer. Skulle du få lyst til at brænde dem på en disk, kan Free Studio konvertere dem til det korrekte format. Men programmet kan ikke selv brænde dem. Derfor kan Nero Burning ROM af producenten Nero AG foreslås. Med Nero Burning ROM kan du brænde alle dine downloadede optagelser ned på en skive, så de kan nydes på din fladskærm. Nero Burning ROM kan downloades gratis her.

Konklusion

Free Studio er et fantastisk program, hvis du har i sinde at optage ting på din computer, hente og uploade film og musik til nettet. De mange funktioner, der gør disse ting mulige er alle gratis, og derfor er det svært at finde andre gode alternativer til et sådant program, uden at skulle betale penge for det. Derfor kan Free Studio varmt anbefales.

Download Free Studio 6.3.6.716 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
1.585

Version
6.3.6.716

Tilføjet
30-09-2008
Kompatible systemer
Windows XP, Vista & 7

Størrelse
55.4 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
DVDVideoSoft Limited
Detaljeret information
Downloads
1.585
Version
6.3.6.716
Tilføjet
30-09-2008
Kompatible systemer
Windows XP, Vista & 7
Størrelse
55.4 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
03-04-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
DVDVideoSoft Limited
5 0 2

Afinstallering af Free Studio

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Free Studio fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Free Studio, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Free Studio være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.