Programmer » Multimedie » Film redigering

Easiest Movie Editor download

Download Easiest Movie Editor gratis her

Mange af os kommer på et eller andet tidspunkt til at stå i en situation, hvor vi skal arbejde med filmmateriale. Det kan være, du skal lave en kort film til et projekt på din skole og på gymnasiet (hvis man har mediefag for eksempel), eller hvis man skal lave et projekt på arbejdet. Det kræver naturligvis, man har et stykke software, der indeholder de forskellige redskaber og funktioner, der gør det muligt at bearbejde filmmateriale. 

Easiest Movie Editor er et simpelt og brugervenligt stykke software der indeholder mange forskellige værktøjer, der tillader dig at skabe det filmiske produkt, du skal præsentere for andre hurtigt og nemt. 

Redigér og tilføj effekter

Når man laver en film, står man typisk med en stor mængde råt filmmateriale, som skal forfines, så det bliver præsentabelt. Det kan for eksempel bestå af, at skulle “cutte” i sin film; Beskære scener, der er for lange, og fjerne længere sektioner, der ikke passer så godt ind i billedet, som man troede. Easiest Movie Editor har en simpel men effektiv funktion, der gør det let og overskueligt. Det du klipper fra, bliver ikke slettet permanent, men gemt i en lille sektion, der lader dig restaurere det, hvis du ombestemmer dig. 

Samtidig kan det være en god idé at ændre på filmens farvekomposition. Typisk når man optager har du standard lys og genskær. Hvis man vil have sin film til at udstråle bestemte følelser, kan man gøre farverne varmere eller koldere. Dertil kan du også tilføje andre video effects og filters, der bidrager til dette. Easiest Movie Editor har mange pre-indstillede funktioner til dette, der lader dig lege rundt med disse aspekter uden det bliver for kompliceret. 

Understøttelse af alle tænkelige formater

Noget af det vigtigste ved en video editor, det er, om den overhovedet kan læse de filtyper, du normalt gør brug af. Hvis programmet ikke kan det, er det jo ubrugeligt. Heldigvis kan Easiest Movie Editor læse alle tænkelige filformater, lige meget hvor obskure de så end måtte være. 

Listen over de understøttede formater er lang: 3GP, 3G2, AMV, ASF, AVI, DAT, DivX, DV, F4V, FLV, H264, M1V, M2T, M2TS, M2P, M2V, M4V, MKV, MOD, MOV, MP2V, MP4, MPE, MPG, MPEG, MPV, MPV2, MTS, MTV, NSV, OGG, OGM, OGV, QT, RM, RMVB, TOD, TP, TRP, TS, VOB, VP6, WEBM, WM, WMV. Output Video formats: 3GP, 3G2, ASF, AMV, AVI, FLV, VOB, M2TS, M4V, MKV, MOV, MP4, MPG, MTV, OGG, RMVB, SWF, TS, WebM, WMV.

Du behøver altså ikke bekymre dig om, at bestemte filtyper ikke er understøttet af programmet. Det er en rar lettelse af tage med sig. 

Tilføj undertekster til din film

Undertekster er supervigtige til mange film, specielt hvis de er lavet på et andet sprog end dit modersmål. Og hvis filmen er lavet på dit modersmål, kan det være en god idé at lave engelske undertekster, så den kan bruges til internationale formål også i et forretningshenseende. 

Og så er undertekster naturligvis også en god ting at have, hvis mennesker der har en udfordret hørelse, også skal kunne se med og forstå, hvad det er, der sker. Easiest Movie Editor har et smart værktøj, der tillader dig at lave fine undertekster. Du kan placere dem i billedet, hvor du vil, samt vælge mellem mange fonts- og skriftstørrelser. 

Rotér, crop og tilføj watermarks

Udover de mange forskellige værktøjer, Easiest Movie Editor har til at redigere billedet på din film, er der også en del smarte funktioner, du kan bruge til at ændre din films format. For eksempel kan du rotere filmen til alle vinkler. Derudover kan du også croppe filmen, hvis den skal have et størrelsesforhold, der passer til forskellige hjemmesiders størrelsesforhold.

Du kan også tilføje watermarks til din film, hvilket kan være vigtigt i forhold til copyright. Det er en god sikring mod folk, der vil bruge dit materiale uden at få lov. Så vil dit watermark altid være der, så man kan se, hvem der rent faktisk har lavet det, eller hvor det kommer fra. 

Smarte ekstra-utility funktioner

Easiest Movie Editor kommer også med en række gode ekstra-funktioner. For eksempel kan du konvertere dine film til et DVD-format, så du kan brænde dem ned på disk og distribuere dem. Du kan også gøre det omvendte og lave DVD-filer om til normale video-files, du kan arbejde med i programmet. 

Udover disse to er der også en lidt mere obskur, men stadig brugbar funktion: photo to video. Det her er til, hvis du har en lang række billeder, du gerne vil have brændt ned på en DVD, som så vil spille dem som en slags slideshow på dit fjernsyn.

Når videoredigering skal være lidt lettere

At skulle lave en film og redigere den kan virke som noget af en stor opgave at stå over for. Og det gælder specielt, hvis man aldrig har prøvet det før. Og det er sandt; Der skal lægges ret meget arbejde i at få en film til bare at se nogenlunde ud. 

Easiest Movie Editor ligger “lidt” op til det i sit navn, men programmet gør virkelig bare processen lettere. Mange af de forskellige beslutninger og overvejelser, man skal gøre sig, er allerede taget af programmet, så du kan få et fint resultat ud af det. Det begrænser selvfølgelig også dine egne muligheder for redigering, men det er prisen man betaler for simplicitet. 

Er du en nybegynder eller måske bare lidt doven, så er det her et program for dig. Det giver dig fine og pålidelig resultater uden den alt for store tidsinvestering fra din egen side af. Derfor egner programmet sig ganske fint til små skoleprojekter eller arbejdsopgaver, der kræver noget billedligt materiale. 

Et uinspireret men funktionelt design

Easiest Movie Editor’s design er bygget op ud fra programmet skal være let og simpelt at bruge. Når du starter programmet op, mødes du af en hovedskærm. Her har du de forskellige funktioner, du kan bruge illustreret med store knapper med grafiske logoer. Klikker du på en af dem, lukkes hovedmenuen, og et separat program med de gældende funktioner åbner op. De fleste af menuerne i disse programmer er struktureret meget standard: de består af en skærm, hvor du kan se din film, og de ændringer du foretager. Ude til venstre eller højre sider har du forskellige sliders og valgmuligheder til de diverse funktioner. 

Når det gælder udseendet, er det dog ikke kønt. De forskellige grafiske ikoner ser meget forældede ud, og interfacen får en til at tænke tilbage på de sene 90’ere eller tidlige 00’ere. Der er ikke noget at råbe hurra for på denne front. Programmet vægter tydeligvis brugervenlighed frem for flair, når det gælder designet, og det kan man vel ikke sige noget dårligt om. 

Fra trial til det fulde program

Easiest Movie Editor er ikke et gratis program som sådan. Det, du kan downloade her, er en trial-version. Den er der ingen udløbsperiode på, så den kan bruges forevigt. Men den mangler af den grund også rigtig mange af de gode funktioner, hvilket gør det svært, at få noget brugbart ud af programmet, uden at investere. Den tilføjer også et meget stort og indtrængende watermark på din video, efter du har færdigredigeret den.

Hvis det er noget, du ikke kan leve med, så kan det kun anbefales at betale for programmet fulde version. Programmet koster cirka 400 DKK, hvilket er lidt pricy. Men ret ofte bliver en automatisk kupon på 50% tilføjet, som bringer prisen ned på cirka 200 DKK, hvilket gør det mere overkommeligt for programmet. Med de features, programmet har, er det prisen værd med kuponen. 

Alternativ software

Hvis du er mere interesseret i at downloade en video editor, der ikke har lige så mange features som Easiest Movie Editor, men som der dog derfor også er gratis kan du prøve Free Video Editor. Free Video Editor er et lightweight og brugervenligt video editing program, som du kan bruge til at udføre basic video editing. Hvis du vil læse mere om eller downloade Free Video Editor kan det gøres gratis her.

Free Ultra Video Editor er også et ret solidt program, som ikke koster penge at bruge. Det har lidt flere funktioner en Free Video Editor, men de er meget situationsbestemte. Designet er til gengæld flottere og mere brugervenligt. Hvis det virker mere tiltalende kan du downloade Free Ultra Video Editor gratis her

Konklusion

Easiest Movie Editor er et ret solidt program at bruge, når man skal redigere filmmateriale. Programmet indeholder mange brugbare værktøjer, der også er relativt lette at bruge for både folk med og uden erfaring. Programmet er lidt pricy i forhold til, hvad det kan, men det skuffer ikke. Derfor kan Easiest Movie Editor varmt anbefales. 

Download Easiest Movie Editor 5.1.1 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
768

Version
5.1.1

Tilføjet
19-05-2020
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
29.32 Mb

Licens
Trialware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Easiestsoft
Detaljeret information
Downloads
768
Version
5.1.1
Tilføjet
19-05-2020
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
29.32 Mb
Licens
Trialware
Opdateret
29-05-2020
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Easiestsoft
5 0 1

Afinstallering af Easiest Movie Editor

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Easiest Movie Editor fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Easiest Movie Editor, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Easiest Movie Editor være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.