Programmer » Multimedie » Film afspillere

PotPlayer download

Download medieafspilleren PotPlayer gratis her

Medieafspillere er der efterhånden ret mange forskellige typer af ude på markedet. De kan alle sammen lidt af hvert, noget meget brugbart og handy, andet tilføjet for bare at sige, at det kan programmet. Så det er ikke så mærkeligt, det er svært at vælge, hvilken medieafspiller, man skal bruge. 

Men hvis du ikke vil stille dig tilfreds med Windows Media Player, så skal du jo ud og jage efter et godt alternativ. Det er det, vi vil prøve at præsentere i form af PotPlayer. 

De traditionelle funktioner

Der er en række ting, som alle medieafspillere der er noget værd, bare skal kunne gøre uden problemer. For det første er det naturligvis at afspille de videoer, du vil have den til. For at gøre dette bedst muligt skal programmet understøtte en lang række videoformater. Det gør PotPlayer. Dernæst skal afspilningen af videoer være glat og uden lag. Her må vi sige, at PotPlayer tilfredsstiller. Programmet bruger ganske få systemressourcer og spytter en glat oplevelse ud. 

Programmet fungerer i praksis også ret simpelt. Du kan styre langt det meste med dine piletaster. Højre og venstre spoler frem og tilbage, mens op og ned ændrer lyden. Det er ret handy. 

Det er også blevet ret populært for medieafspillere, at man kan oprette en playliste i dem. Sådan er det også i PotPlayer, og systemet virker ganske fint. Du har en separat del af brugerfladen, hvor du kan se, hvilke videoer, du har i kø. Her kan du så rykke rundt på dem eller fjerne dem. 

Var der nogen, der sagde 3D?

Et af punkterne, hvor PotPlayer skiller sig ud fra ret mange andre medieafspillere er dens kompatibilitet med mange typer 3D-briller. Hvis du har en film eller noget andet, der er kodet ind som et 3D-format kan PotPlayer godt afspille det ordentligt, så effekterne bliver bibeholdt. 

PotPlayer er derfor en ideel medieafspiller til dig, der har en hjemmebiograf. Ikke nok med programmet afspiller videoer effektivt og i høj kvalitet, så kan du også trække 3D med i hjemmet. Det er lidt sejt. 

Open Codec - Mulighed for tilpasning

PotPlayer er et open codec program, og det er en ret stor hjælp for dig. Hvorfor? Nogle videofiler, hvis de er lidt særlige, kræver helt specielle video codecs, som normalt ikke er kodet ind i mange medieafspillere. Dem skal man hente og installere selv, og det er ikke altid, programmerne understøtter det. 

PotPlayer går det dog, så du kan afspille alle video formats, video files og audio files. Det er også en lækker funktion at have, hvis man godt kan lide at lege rundt med software. Der er mange muligheder, når programmet tillader ændringer og brugerdefinering som det gør. 

Hurtig navigering til dine filer

Hvis du vil afspille en video fra din computer, kan du blot trække filen ind i programmet, og den vil blive tilføjet og gjort klar til afspilning. Men hvis din fil ikke lige er på skrivebordet, så skal du til at rode igennem stifinderen ved siden af. 

Det behøver du ikke med PotPlayer. I PotPlayer kan du fra programmet af navigere rundt i dine filer, og finde dem, du har brug for. Så slipper du for at skulle åbne mange mapper på én gang. 

Kompakt design med overskuelighed for øje

Balancegangen mellem at gøre et program kompakt og overskueligt på samme tid kan godt være en svær en. Bliver programmet for lille, kan det godt virke som om brugerfladens funktioner og sektioner klumper sig sammen. Er det for stort kan det hurtigt blive uoverskueligt og kluntet.

Her har PotPlayer egentligt fundet en god balance, selvom programmet er lidt meget til den kompakte side (medmindre du maksimerer det). Det meste af brugerfladen bruges af afspilningsskærmen, hvor du kan se din video. Her er der også knapper til at spole i videoen og ændre på lyden (der er desuden også en equalizer så man kan lave om på lydkvaliteten).

I højre side har du en “Browser”. Her kan du lede efter undertekster online til dine film på forskellige sprog, ændre på nogle forskellige settings og ændre brugerfladen etc. Her får du også adgang til din playliste. 

Du kan højreklikke på din video i programmet for at få en værktøjslinje frem. Her kan du lave mange forskellige ændringer til din video, du ser, så du får den bedste oplevelse. 

Alternativ software

PotPlayer er i kategori med de traditionelle multimedieafspillere. Og her er den en af de bedste uden tvivl. Men hvis man gerne vil have noget, der er anderledes, så kan CherryPlayer være et godt bud. Cherryplayer kan afspille videoer som alle andre multimedieafspillere, men du kan til gengæld også streame radio og YouTube over den. Hvis du vil læse mere om eller downloade CherryPlayer kan det gøres gratis her.

Det er også svært ikke at snakke om VLC Media Player, når vi har gang i medieafspillere generelt. VLC Media Player er et stykke software, der er helt nede på jorden. Det har ikke nogen særlige funktioner, men det kører som det skal. Hvis du vil læse mere om eller downloade VLC Media Player kan det gøres gratis her.

Konklusion

PotPlayer er en pålidelig og effektiv medieafspiller, der har nogle funktioner ekstra, som mange andre traditionelle medieafspillere ikke har. Den egner sig både til din computer, når du ser film i sengen eller i toget, og hvis du er til noget større som en hjemmebiograf og vil bruge 3D. Programmet kan derfor varmt anbefales.

Download PotPlayer 1.6.62949 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
872

Version
1.6.62949

Tilføjet
09-12-2016
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
20.1 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Daum
Detaljeret information
Downloads
872
Version
1.6.62949
Tilføjet
09-12-2016
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
20.1 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
09-07-2020
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Daum
5 0 2

Afinstallering af PotPlayer

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere PotPlayer fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find PotPlayer, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle PotPlayer være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.