Programmer » Multimedie » Download af Multimedia

VidKeeper download

Download videoer fra kendte sider gratis med VidKeeper

VidKeeper er et gratis program, som lader dig downloade videoklip fra diverse online hjemmesider. Programmet er meget simpelt at bruge og hjælper dig faktisk også i gang med at bruge det. 

Den eneste begrænsning som den gratis version har, er at den kun kan downloade filer som er op til 30 minutter lange, og at man skal downloade filerne manuelt én af gangen i stedet for at downloade en hel playliste med videoer selv. 

Brugervenlighed

VidKepper fungerer ved at du kopierer et link fra en hjemmeside, sætter det ind i programmet og derefter får du mulighed for at vælge hvilket format du ønsker at downloade filen til; du kan blandt andet vælge mellem forskellige kvaliteter, som derefter giver dig filer i forskellige størrelser. 

Du kan også droppe filmformatet helt, hvis det faktisk slet ikke er videoen du er interesseret i, men kun skal bruge lyden. 

Når du konverterer om til en lydfil får du også mulighed for at vælge hvilken cover art, du vil have skal være på din fil - så hvis du derefter sætter det ind i et musikbibliotek, så er der allerede et album cover på filen, uden at du behøver gøre mere selv. 

Men selve brugervenligheden er i top; du er ikke i tvivl om hvad det er, du skal og programmet kører nærmest af sig selv. 

Download fra mange forskellige, populære sider

Der er nærmest ikke begrænsninger på hvilke sider, du kan downloade videoer fra (så længe du holder dig inden for opretshavsloven og kun downloader materiale som er lovligt).  

Folkene bag hjemmesiden nævner blandt andet Youtube, Facebook, Twitter, Instagram, Soundcloud, Tiktok, Dailymotion, Vimeo, Bandcamp som steder hvor du kan downloade materiale ned fra. 

Andre videoprogrammer, du kan tage et kig på

Når først dine videoer er hentet ned, så mangler du højst sandsynligt et sted at afspille dem, og her kan du bruge VLC Media Player, som er et af de mest populære videoafspilning medier, og derudover er det også et gratis program.

Hvis du mangler et program, som kan konvertere din video fra et format til et andet, så kan du kigge på vores kategori for video konvertering.

Hvis du har downloadet en video og gerne vil have større kunstneristisk kontrol over det endelige produkt, så kan du downloade det gratis videoredigeringsprogram, kaldet Avidemux, som lader dig redigere i videofilers udseende

 

Konklusion

VidKeeper er et simpelt og hurtigt program, som kan hjælpe dig med at downloade videoer uden de store problemer. Du kan også downloade en video og konvertere den til en lydfil direkte i programmet. 

* Bemærk at download.dk ikke opfordrer til - eller tolerer - ulovlige downloads og videredistribuering af oprethavsrettigt (copyrighted) materiale. 

Download VidKeeper 1.0.2.0 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
298

Version
1.0.2.0

Tilføjet
16-11-2021
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
3,13 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
SOLV Digital
https://vidkeeper.io/en/support
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
298
Version
1.0.2.0
Tilføjet
16-11-2021
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
3,13 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
24-11-2021
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
SOLV Digital
0 0 1

Afinstallering af VidKeeper

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere VidKeeper fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find VidKeeper, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle VidKeeper være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.