Programmer » Multimedie » Diverse

WebcamMax download

Download WebcamMax her. WebcamMax gør din livechat en smule sjovere, og det er tilmeld gratis at prøve.

WebcamMax er et værktøj, som er ret let at forstå. Programmet indeholder en masse forskellige filter, som du frit kan benytte. Sidder du, og snakker på Skype med din familie, eller venner. Så kan du direkte ændre din baggrund, eller give dig selv katteøjne. Dette er blot eksempler, alt i alt er der nemlig over tusind forskellige effekter at vælge imellem.

WebcamMax understøtter en del forskellige livechats programmer. Foruden Skype, virker programmet også til Windows Live, Messenger, Skype, Yahoo Messenger, Camfrog, YouTube, Ustream og JustinTV. Du kan også optage videoklip, som du kan dele direkte på Facebook, YouTube, Instagram eller Twitter. Vi fandt især programmet rart at have, når ungerne skulle Skype med bedsteforældrene. De ekstra filter og funktioner, gør at børnene og bedsteforældrene har det lidt sjovere.

I bund og grund er WebcamMax et simpelt og ikke krævende program at have. Det er let underholdning, og det er yderst brugervenligt at benytte. Installationen er også smertefri, og generelt er alt benyttelse af programmet, en fornøjelse.   

Download WebcamMax 8.0.7.2 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
301

Version
8.0.7.2

Tilføjet
22-08-2017
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
24.9 Mb

Licens
Trialware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
COOLWAREMAX
Detaljeret information
Downloads
301
Version
8.0.7.2
Tilføjet
22-08-2017
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
24.9 Mb
Licens
Trialware
Opdateret
04-06-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
COOLWAREMAX
5 0 2

Afinstallering af WebcamMax

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere WebcamMax fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find WebcamMax, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle WebcamMax være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.