Programmer » Multimedie » Diverse

Java (64-bit) download

Download gratis og sikkert den seneste version af Java til 64-bit systemer her.

Java bruges dagligt på næsten en milliard computere verden over, og det er med god grund. Stort set samtlige programmer og hjemmesider bruger Java i en eller anden form, og for at kunne benytte disse features skal du også have softwaren installeret på din egen computer. Det er helt gratis at downloade, og tager ikke mange sekunder at installere.

Ingen streaming uden Java

De største streamingtjenester som Netflix, Viaplay, TV2 Play og HBO Nordic gør alle brug af Java. Du kan derfor ikke se dine yndlingsserier, medmindre du har Java installeret på din computer. Det samme gælder, når du spiller spil online. De fleste spil-hjemmesider bruger nemlig også Java, når deres spil lægges op på siden, og derfor er det nødvendigt for dig at have Java installeret, når du skal spille dem. Det samme gør sig gældende for din Netbank, som du heller ikke kan få adgang til på din computer, medmindre du har Java installeret.

Java som virus-nedkæmper

Alle Java programmer “snakker sammen” på tværs af hinanden og fungerer som en fæstning, der holder virus- og hackerangreb ude, så snart programmet er installeret og opdateret. Dermed får du også sikkerhed mod potentielle trusler af din computer og dens data, men det er dog stadig en god ide at have et antivirusprogram installeret ved siden af. Java forsvarer dig nemlig kun mod fremtidige angreb. Programmet kan ikke lokalisere trusler, der allerede er trængt ind på din computer, hvilket et antivirusprogram sørger for. Har du ikke allerede et antivirusprogram installeret på din computer, kan du se en liste over samtlige antivirusprogrammer, som du kan downloade her fra siden ved at klikke lige her.

Download og installation

Java er som nævnt et vigtigt og nærmest fundamentalt stykke software for din computer, men dette betyder ikke, at det samtidigt er hverken plads- eller tidskrævende. Det tager blot et par sekunder at downloade og efterfølgende installere softwaren, som det også ses her nedenfor.

Opdateringer

Java er skabt af Oracle, der konstant videreudvikler på softwaren, hvilket også betyder, at programmet ofte skal opdateres. Programmet fortæller dig heldigvis selv, hvornår der er behov for en opdatering, og alt du derfor skal gøre, er blot at klikke opdater, når boksen nedenfor viser sig.

De mange opdateringer er en af de eneste kritikpunkter, der kan være ved Oracle Java, men det er desværre ikke til at komme uden om. I sidste ende betyder opdateringen, at du får et bedre og mere sikkert program.

Tilgængelighed

Udgaven af Java som du her på siden gratis kan downloade, er Java til 64-bit Windows systemer. Er du derfor bruger af en 32-bit version af Windows, skal du downloade fra denne side. Java virker derudover også til forskellige smartphones, tablets og endda fjernsyn. Derudover kan du selvfølgelig også downloade Java til macOS, hvis du er bruger af en Mac. Du finder Java software til macOS ved at følge dette link.

Konklusion

Java er kort sagt et uundværligt stykke software, der gør det muligt for dig at interagere og benytte Java-udviklede programmer. Java er en nødvendighed, hvis du streamer film og serier eller spiller spil online, mens du heller ikke kan tilgå en online netbank uden at gøre brug af Java. Programmet er selvfølgelig helt gratis at downloade, og det tager blot et par sekunder at installere det efterfølgende. Herefter vil programmet jævnligt skulle opdateres, hvilket det selv minder dig om. Disse opdateringer forbedre ikke blot din oplevelse, men holder samtidig også virusser og andre trusler ude. Udgaven her på siden er til 64-bit versionen af Windows, mens du højere oppe finder links til både 32-bit versionen til Windows samt udgaven af Java til macOS.

Download Java (64-bit) 8 Update 381 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
8.502

Version
8 Update 381

Tilføjet
02-08-2013
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Oracle
Detaljeret information
Downloads
8.502
Version
8 Update 381
Tilføjet
02-08-2013
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
Mb
Licens
Freeware
Opdateret
20-07-2023
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Oracle
4 0 8

Afinstallering af Java (64-bit)

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Java (64-bit) fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Java (64-bit), markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Java (64-bit) være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.