Programmer » Multimedie » Codecs

Windows 8 Codecs download

Download Windows 8 Codecs gratis på denne side, så får du de vigtigste codecs, med tilbehør, til dit Windows 8.

Denne version af Windows 8 Codecs indeholder et lille program, hvor du kan redigere forskellige indstillinger, så pakken kan bruges bedst muligt sammen med dit Windows Media Center, hvis du har sådan et. Derved vil hver enkel bruger kunne vælge forskellige splitters og dekodere for specifikke filtyper.

Nogle af Windows 8 Codecs' features inkluderer thumbnails med fuld farve, hvori FLV og 10bit MKV filer er med, mulighed for aktivering af en rude, hvor du kan previewe alle nyligt aktiverede filtyper som MKV og FLV samt at indstillingerne for exploreren fremvises for alle ikke kendte filtyper.

Indbygget i Windows 8 Codecs er også en opdaterings-feature, som automatisk sørger for, at du har de vigtigste, relaterede opdateringer installeret. Pakken gør det også muligt for dig, at bruge PDVD12 dekodere til 32 bit Live TV og Xbox 360 som extender til afspilning af MKV filer.

Med denne pakke installeret, får du også mulighed for at sætte Bitstreamed lyd op med bare ét klik, den understøtter playback af MOD lydfiler og M4A filer, som indeholder ALAC. Videre understøttes oprettelse af spillelister til brug i Media Center og let aktivering/de-aktivering for enkelte brugeres codecs, som allerede er installeret på systemet.

I denne version er xy-vsfileret og LAV filterne blevet opdaterede.

Download Windows 8 Codecs 1.5.1 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
1.071

Version
1.5.1

Tilføjet
21-03-2013
Kompatible systemer
Windows 8

Størrelse
14.6 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Shark007
http://shark007.net/forum/
Detaljeret information
Downloads
1.071
Version
1.5.1
Tilføjet
21-03-2013
Kompatible systemer
Windows 8
Størrelse
14.6 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
21-03-2013
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Shark007
4 0 5

Afinstallering af Windows 8 Codecs

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Windows 8 Codecs fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Windows 8 Codecs, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Windows 8 Codecs være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.