Programmer » Multimedie » Billed-fremvisere

FocusOn Image Viewer download

Download FocusOn Image Viewer gratis her

Mangler du et gratis, nemt og simpelt alternativ til f.eks Photoshop? Måske har du en række billeder fra en begivenhed, du gerne vil redigere lidt i. Måske vil du lave et slideshow ud af dem. Så kunne det være, du skulle prøve at hente en image viewer.

Et program som FocusOn Image Viewer kan her anbefales som kandidat til dine billedlige eventyr. Herunder fortælles der hvorfor. 

Effektive og sjove værktøjer til billedredigering

FocusOn Image Viewer er et lightweight image viewing program. Det er altså en billedfremviser, men den kan lidt ud over bare at vise dig dine billeder. 

Først og fremmest understøtter FocusOn Image Viewer en lang række formater såsom jpg, png, gif, ICO, TGA osv. Programmet kan endda konvertere billeder til en god slat af disse formater, så du kan bruge dem til diverse hjemmesider, projekter eller hvad der nu lige kalder for det. 

FocusOn Image Viewer har dsignet dens brugerflade til at hjælpe dig med at holde overblik over dine billeder. De bliver nemlig vist som thumbnails, du kan ændre størrelsen på. Du har altså adgang til dine filmapper igennem programmet, og kan finde alt hvad du har brug for med det samme, så du kan gå i gang med behandlingen. 

Der er desuden en række værktøjer og funktioner, der tillader dig at “rette” lidt i dine billeder. For eksempel kan du croppe, ændre størrelse, tilføje nogle simple effekter, ændre farvekomposition etc. De kan lige få det endelig touch, de har brug for. 

Sidst men ikke mindst er der også mulighed for at lave slideshows.

Et lidt kluntet design der trods alt virker

Når man starter op for FocusOn Image Viewer vil man nok hurtigt blive en lille smule overvældet. Programmets flade er stor og fyldt med vinduer, knapper etc. Det kan derfor være lidt svært, at blive fortrolig med programmet fra start af. 

Man vil dog med tiden opdage, dette er en fordel. De forskellige vinduer eksisterer for at sortere og holde styr på dine filer. Det gør det let at navigere til dit ønskede billede, så det kan behandles.

Brugerfladen skifter, når du loader et billede op. Her bliver du præsenteret for de funktioner, du kan bruge til billedredigering. Her blive programmets design mere overskueligt.

Så designet er kluntet, ingen tvivl, men der er mening med galskaben. 

Konklusion

FocusOn Image Viewer kan anbefales til dig, der ønsker et simpelt og gratis program til at foretage nogle mindre men effektfulde redigeringer på dine billeder. Det egner sig til skoleprojekter, artikelarbejde og meget andet, der kalder for billedligt materiale.

Download FocusOn Image Viewer 1.20 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
534

Version
1.20

Tilføjet
12-09-2019
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
14.8 Mb

Licens
Freeware

Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Pintosoft
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
534
Version
1.20
Tilføjet
12-09-2019
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
14.8 Mb
Licens
Freeware
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Pintosoft
0 0 1

Afinstallering af FocusOn Image Viewer

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere FocusOn Image Viewer fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find FocusOn Image Viewer, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle FocusOn Image Viewer være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.