Programmer » Multimedie » Billed-fremvisere

AirMyPC download

Har du et Apple TV derhjemme? Og er du træt af, at du ikke kan sætte din PC til dit fjernsyn uden alt det ledningsbøvl, hvor man både skal om bag ved fjernsynet og hvor ens computer bliver nødt til at stå på gulvet, fordi ledningen ikke er lang nok? Så er AirMyPC noget for dig. Du kan downloade en gratis prøve af programmet nedenfor.

AirMyPC lader dig streame alt hvad der sker på din PC skærm til dit TV, hvor du så kan se film, hører musik og spille spil, alt sammen uden behovet for en HDMI forbindelse. Her har du forskellige muligheder for tilpasning af skærmbilledet, hvor du kan vælge høj kvalitet, opløsning, om musen skal vises på TV skærmen og om programmet skal starte når du tænder din PC.

Dette program er en rigtig god ide, hvis du ikke har andre Apple produkter eller hvis du gerne vil slippe for ledninger der fylder hele gulvet. Det eneste du egentlig skal bruge for, at AirMyPC kører er et 2. eller 3. generations Apple TV med det seneste IOS opdatering installeret, samt AirMyPC installeret på din computer. Herefter skal du bare højre klikke på ikonet i proceslinjen og vælge dit fjernsyn og så er du allerede i gang.

Det bliver ikke meget nemmere end det og du slipper for en masse bøvl ift. ledninger. Derfor kan vi klart anbefale dette program, da alle brugere uanset erfaringsniveau kan bruge programmet uden at skulle være eksperter i teknik.

Download AirMyPC 1.0.4 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
730

Version
1.0.4

Tilføjet
09-10-2014
Kompatible systemer
Windows XP, Vista, 7 & 8

Størrelse
3.7 Mb

Licens
Trialware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
AirMyPC.com
Detaljeret information
Downloads
730
Version
1.0.4
Tilføjet
09-10-2014
Kompatible systemer
Windows XP, Vista, 7 & 8
Størrelse
3.7 Mb
Licens
Trialware
Opdateret
03-02-2016
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
AirMyPC.com
3 0 3
100 kr

Afinstallering af AirMyPC

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere AirMyPC fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find AirMyPC, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle AirMyPC være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.