Programmer » Multimedie » Billed-fremvisere

123 Photo Viewer download

Download 123 Photo Viewer gratis her

Er du ved at være lidt træt af den normale billedfremviser, Windows tilbyder? Det er der mange, der bliver efterhånden. Specielt hvis de gerne vil lave lidt mere end bare at kigge på deres billeder.

Vil man have nogle nye og smarte funktioner, der tillader dig at lave nogle små redigeringer af dine billeder, så er en oplagt kandidat 123 Photo Viewer.  

Dan system med mapper

123 Photo Viewer fungerer lidt specielt. For at kunne arbejde med billeder i programmet, skal man knytte en mappe til. Det kan være din OneDrive eller Dropbox mappe med billeder, eller en anden, du har liggende på dit skrivebord. Det gør det dog let at holde overblikket over sine billeder, da man kan sortere dem. 

Programmet er dog ustabilt, så det kan kun anbefales, du uploader mapper med billeder, og ikke andre ting i dem. Dette får nemlig typisk programmet til at crashe. 

Lav nogle basic redigeringer

Ret ofte, når man har taget et par billeder, enten fra en tur i Zoo eller til et bryllup, er der folk, der gerne vil have dem til deres familiealbummer etc. I det tilfælde kan det være en god idé at redigere dem lidt, for at få alle de rå kanter slebet ned. 

Du kan rotere dine billeder, lave et slideshow, croppe dem og vælge mellem et par filtre, til at give dem det helt rigtige look. Programmet gør altså lidt mere end den gængse image viewer. Når du er færdig med at redigere, kan du gemme dit billede i mange forskellige image formats. 

Fra programmets brugerflade kan du også indstille diverse billeder til at blive din pauseskærm eller computerbaggrund, hvilket er et fint lille ekstra touch. 

Til dig der vil lidt ekstra

Windows supplerer dig fra første installation med en masse forskellige programmer. Det er programmer til for eksempel at afspille musik, film, vise billeder, eller tjekke vejret med. Ret ofte er disse programmer dog ret basic, og tilbyder ikke meget mere end de mest normale funktioner.  

Et program som 123 Photo Viewer er designet til at give dig flere valgmuligheder og mere frihed, når det gælder at arbejde med billeder på din computer. Programmet er let at bruge, men du kan gøre mere med det.

Så hvis du er typen, der godt kan lide at eksperimentere lidt, så er et program som 123 Photo Viewer uden tvivl noget for dig. 

Design

123 Photo Viewer har et simpelt design. Ved brug af programmet skifter man mellem forskellige sektioner i de mapper, du har uploadet til programmet. Her ser man så sine billeder som ikoner. Disse kan man forstørre eller formindske. 

Hvis man dobbeltklikker på et billede, kommer der flere muligheder. 

Du vil nu se billedet maksimeret i midten af skærmen. I bunden er der et bånd med dine andre billeder på, som du kan skifte til ved at klikke eller ved at bruge piletasterne. I højre hjørne har du nogle af de simple funktioner, du kan bruge til at redigere dit billede. Her kan man dreje det rundt, croppe det, og tilføje effekter. 

Alternativ software

Der findes mange gode programmer til at se og redigere billeder med. 123 Photo Viewer er blot ét af dem, og hvis man ikke følte sig tilfreds, har man heldigvis mange at vælge imellem. For eksempel kan du prøve FocusOn Image Viewer. 

FocusOn Image Viewer er lidt mere kompliceret end 123 Photo Viewer. Brugerfladen giver dig langt flere muligheder for redigering, så du kan specialisere dine billeder. Programmet er også mere stabilt, og crasher ikke. FocusOn Image Viewer kan downloades gratis her.

Konklusion

123 Image Viewer er et simpelt program, der kan bruges som en god erstatning til det normale, Windows tilbyder. Du får en række ekstra funktioner, der tillader dig at lave små redigeringer, og du får en god måde at organisere dine billeder på. 123 Photo Viewer kan derfor varmt anbefales.

Download 123 Photo Viewer 10.21.0 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
518

Version
10.21.0

Tilføjet
07-11-2019
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
191.2 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
mjmengji.com
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
518
Version
10.21.0
Tilføjet
07-11-2019
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
191.2 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
27-03-2020
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
mjmengji.com
0 0 1

Afinstallering af 123 Photo Viewer

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere 123 Photo Viewer fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find 123 Photo Viewer, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle 123 Photo Viewer være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.