Programmer » Multimedie » Billed-behandling

Super Resizer download

Download Super Resizer gratis her

Står du og skal ændre størrelsesforholdene på et billede på din computer? Så skal du have fat i en photo resizer. Denne type program er bygget til at ændre størrelsesforholdene på billeder uden at skade kvaliteten. 

Et sådant program er den lite weighted app Super Resizer, der hurtigt og nemt kan ændre dine billeders størrelsesforhold. 

Træk billederne ind og kom i gang

Super Resizer har ét enkelt formål som program, og det er at ændre størrelsen på dine billeder plus preserving the quality. Det vil sige, når du er færdig med redigeringen af dine billeder, burde de ikke se blurry og mærkelige ud. 

Du trækker blot dit ønskede billede(r) ind i programmet, ændrer forholdene i boksen mod højre side til de ønskede forhold og trykker “Make it fast!”. På få sekunder har du nu billedet med de ønskede forhold. 

Et simpelt design der klarer ærterne 

Når et program ikke har de store funktioner, er det straks også lettere at skabe et brugervenligt design. Det bliver ikke meget mere simpelt end det, Super Resizer kan tilbyde dig. 

Du har fire bokse/knapper at tage dig af: 2 til størrelsesforhold (højde og bredde), samt to til at vælge, hvor billedet skal gemmes henne. Simpelt, ikke?

Når du så er færdig med dine små ændringer, skal du bare trykke på den store knap “Make it fast!” og du er færdig!

Alternativ software

Hvis du gerne vil have flere funktioner at lege med, kan Easy Image Modifier anbefales. Her kan du tilføje vandmærker til dine billeder, samt rotere dem og lave padding. Det er et smart og let program, der giver dig flere muligheder, når du skal ændre dine billeder. Easy Image Modifier kan downloades gratis her.

Konklusion

Super Resizer er et simpelt program at bruge, og det udføre sine opgaver med at ændre størrelsesforhold på billeder meget tilfredsstillende. Derfor kan det kun anbefales.

Download Super Resizer 1.9 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
627

Version
1.9

Tilføjet
21-01-2020
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
2.64 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
iSlam ElGeNiUs
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
627
Version
1.9
Tilføjet
21-01-2020
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
2.64 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
21-01-2020
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
iSlam ElGeNiUs
0 0 1

Afinstallering af Super Resizer

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Super Resizer fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Super Resizer, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Super Resizer være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.