Programmer » Multimedie » Billed-behandling

PicMonkey download

Download en gratis prøveperiode af PicMonkey

PicMonkey er et yderst populært billedredigeringsprogram, som kan konkurrere med de eksisterende herskere såsom Adobe Photoshop og Paint.NET.

PicMonkey har en simpel og lærenem tilgang til billedredigering, så uanset hvor meget erfaring man har med billedbehandling, så kan man være med. Det er muligt at downloade og prøve programmet gratis i en begrænset prøveperiode. PicMonkey er desuden browserbaseret, så der er ingen krævende krav til ens computer. Det betyder også at man kan få glæde af programmet, uanset om man har Mac, Windows eller Linux.

Styrken ved et billedredigeringsprogram

Billeder er den stor del af vores daglige kommunikation, og i takt med det, så er billedredigeringsprogrammer også blevet mere og mere populære. Programmer som Adobe Photoshop har længe eksisteret, men det er et meget avanceret program, især hvis man ikke har kendskab til billedredigering i forvejen. PicMonkey har forsøgt at gøre billedredigering til noget, som alle kan finde ud af.

Dette har de bl.a. gjort ved hjælp af diverse skabeloner. Skabelonerne gør det let at skabe et attraktivt billede, f.eks. hvis man skal lave et brochure.  Det eneste man skal gøre er at vælge en skabelon, og man kan dernæst redigere og tilpasse den efter ens behov.

I redigering kan man udskifte billedet, tilføje graphic design eller add text. Det resulterer i at man kan starte ud med en professionel skabelon, hvor man kan sætte sit personlige præg, og derved få en personliggjort professionel skabelon ud af det.

Simplicitet med uendelige muligheder

Selvom at PicMonkey er designet således at alle og enhver kan få glæde af det, så har programmet også en del udvidet funktioner, som måske kræver lidt tilvænning, hvis man ikke er vant til denne type programmer.

Under photo editor kan man redigere og tilpasse ens billeder. Hvis man f.eks. har taget et familiebillede og ens søster er utilfreds med hvordan hun ser ud, så kan man redigere i det, indtil hun bliver tilfreds. De mest essentielle funktioner er inkluderet i PicMonkey, funktioner såsom: fjernelse af røde øjne, hvidere tænder, falme effekter, tekst tilføjelse og meget mere.

Begrænset udgave

Som sagt, så er det en free trial af programmet, som du kan downloade her fra siden. I prøveversionen har du syv dage til at prøve de forskellige funktioner og muligheder. Efter de syv dage, så er man nødsaget til at tegne et abonnement, hvis man fortsat vil prøve programmet.

Prisen lyder på cirka 53 danske kroner om måneden, og det er relativt billigt. Abonnementsdrevet billedredigeringsprogrammer er langt fra noget nyt, da det er noget som Adobe Photoshop har benyttet sig af i mange år.

Design og brugervenlighed

Målet med PicMonkeys design var utvivlsomt at alle skulle kunne få glæde af programmet, og det må vi sige at de har formået. Designet er simpelt og let tilgængeligt så selvom at man aldrig har benyttet et billedredigeringsprogram, så kan man altså stadig skabe unikke og fantastiske billeder.

Det let tilgængelige design gør selvsagt at brugervenligheden også er i top. Funktioner, knapper og redigeringsmuligheder er lette at finde, og det betyder man hurtigt kan få glæde af programmet uanset tidligere erfaring med billedbehandling.

Konklusion

Hvis man ønsker simpel og overskuelig billedredigering, så er PicMonkey helt sikkert det rigtige program. Det er let både at skabe flotte billeder, men også at redigere i eksisterende. PicMonkey adskiller sig fra alternativerne ved at være utrolig simpelt at benytte sig af, og netop på grund af dette, så får programmet en varm anbefaling af os. Der skal være et billedredigeringsprogram til alle typer brugere, og hvis du er ny inden for markedet, så er PicMonkey et fremragende bud, som garanteret vil give dig en god start.

Download PicMonkey 2.4 her
Screenshots
Detaljeret information
Downloads
723

Version
2.4

Tilføjet
05-04-2019
Kompatible systemer
Windows, Mac, Linux

Størrelse
0,0 Mb

Licens
Trialware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
PicMonkey
Detaljeret information
Downloads
723
Version
2.4
Tilføjet
05-04-2019
Kompatible systemer
Windows, Mac, Linux
Størrelse
0,0 Mb
Licens
Trialware
Opdateret
04-06-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
PicMonkey
5 0 1
100 kr

Afinstallering af PicMonkey

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere PicMonkey fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find PicMonkey, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle PicMonkey være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.