Programmer » Multimedie » Billed-behandling

PhotoWorks download

Download PhotoWorks og rediger dine billeder nemt

Med denne photo editor får du mulighed for nemt og enkelt at redigere dine billeder. 

Programmet findes dog kun i betalt form, og derfor er download linket, som vi refererer til her på siden, en prøve-version, som du kan gøre brug af i fem dage.

Programmet indeholder alle mulige redigeringsværktøjer, lige fra små justeringer i lys og skygger til deciderede manipulations-systemer, som gør det muligt at ændre facial features og kropsform.

Gratis version eller betalt pro version?

Den gratis version af PhotoWorks er en demo-version, som udløber efter fem dages brug. Så med dette specifikke program kan du ikke slippe af sted med blot at bruge den gratis version, med nogle få begrænsninger - i stedet får du lov til at prøve mange af funktionerne af, inden du beslutter dig for, hvorvidt du har lyst til at betale for den fulde version. 

Den fulde version er først og fremmest ikke tidsmæssigt begrænset. Derudover giver denne version også adgang til single click effects, som gør det muligt at forbedre dine billeder og tilføje effekter med et enkelt klik. 

Det er også kun i den betalte version, at du kan fjerne uønskede elementer fra dine billeder (retouch), og så får du større egenrådighed over hvilken kvalitet dine billeder skal gemmes eller printes i - og derudover får du gratis tech support med i købet, så du altid kan få hjælp, hvis du sidder fast i programmet. 

Retoucher dine billeder og fjern uønskede dele

Nogle gange får vi ting med på vores billeder, som ikke var meningen; og tit opdager vi det først når øjeblikket er ovre og så er det for sent at fange billedet igen. Men heldigvis har moderne redigeringsværktøjer fundet en løsning på dette problem. 

PhotoWorks’ redigeringsværktøj giver en masse forskellige måder at redigere dit billede på. 

Der er healende værktøjer, som i post processing kan bruges til at fjerne små uønskede elementer; større dele skal fjernes enten med clone stamp eller patch værktøjet (patching fungerer dog kun i den fulde version). 

Hvis du har taget et portrætfoto af dig selv eller en anden, så kan du også redigere ansigtet direkte med face sculpt eller portrait magic funktionerne - og hvis du har taget et billede hvor din krop er med, kan du bruge body sculpt værktøjet, som lader dig ændre dine proportioner. 

Udover de funktioner og egenskaber, vi nævner her, er der også en masse andre, som du kan læse mere om på AMS Softworks egen hjemmeside

Rule of thirds: the golden ratio (gør dine billeder teoretisk stærkere)

At beskære billeder kan være prikken over i’et, når du har forbedret dit billede på alle mulige andre tænkelige måder. PhotoWorks kommer med forudinstallerede crop presets, som du kan bruge når du beskærer dine billeder. 

Du kan blandt andet bruge kunstteori til at forbedre billederne, ved at beskære dem efter principperne i the rule of thirds, golden ratio, eller golden spiral (samt andre). Disse typer af beskæring findes i mange redigeringsprogrammer, da de er bevist at være de mest tiltalende. 

Effekter - tone mapping og sunrays

Programmet kommer også med en masse valg i forhold til effekter. Hvis du har taget et billede af naturen, hvor solen er på, så kan du tilføje et solskins-filter ovenpå, som tilføjer falske solstråler ovenpå billedet.

Du kan også vælge ‘Tone Mapping’, som gør det muligt at ændre billedets overordnede tone til at være en bestemt farve. Hvis du har meget af den samme farve gennemgående i dit billede, så kan du ændre alle farverne på én gang ved at bruge dette værktøj. 

Du kan også give dine billeder et mere retro udseende, ved at tilføje filmkorn til dine billeder og dermed granulere dem en smule, hvilket er meget ‘in’ lige nu, blandt de unge mennesker. 

Andre lignende programmer, som du også bør kigge på

AMS Software, som er firmaet bag PhotoWorks har også udviklet et andet redigeringsværktøj, som vi har anmeldt, kaldet PhotoDiva. I dette program er der mere fokus på redigering af portrætfotos, med mulighed for at tilføje diverse makeup-lignende redigeringer.  

Photo! Editor er et andet foto redigerings værktøj, som vi også har anmeldt, og som har et lidt mere simpelt look og muligvis er et godt valg til folk, som ikke har behov for at kunne ændre for mange ting ved deres fotos, men i stedet bare vil ændre nogle få ting.

Konklusion

PhotoWorks har nogle fine værktøjer i sig. I dag kommer de fleste foto databaser med deres egne redigerings egenskaber - men alligevel tilføjer PhotoWorks nogle ekstra ting og valg, som er gode at have med. 

Blandt andet de mange forskellige måder, man kan retouchere og beskære på, som gør, at du ikke behøver kun benytte dig af den samme proces hver gang. 

Derudover indeholder programmet også diverse photo filters, som gør det mulige at gøre dine billeder black/white, eller ændre i farve reguleringen, så du kan ændre farvernes styrke, eller endda ændre farverne til andre farver. 

Download PhotoWorks 10.0 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
217

Version
10.0

Tilføjet
08-10-2021
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
374 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
AMS Software
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
217
Version
10.0
Tilføjet
08-10-2021
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
374 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
14-12-2021
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
AMS Software
0 0 1

Afinstallering af PhotoWorks

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere PhotoWorks fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find PhotoWorks, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle PhotoWorks være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.