Programmer » Multimedie » Billed-behandling

PhotoDiva download

Download redigeringsprogrammet PhotoDiva gratis her

Er du typen, der bare aldrig er tilfreds med de billeder, du tager af dig selv? Er der features i dit ansigt, der gør dig usikker, når du skal smile til kameraet? Det har de fleste af os nok på nogle punkter. 

Derfor kan det være smart at have et program, der skjuler de småfejl, vi helst gerne vil være foruden. Det kan man med PhotoDiva. 

Retoucher dine selfies med en masse effekter

Hvis man vil have det perfekte selfie/portrait photo skal man forholde sig til lyset i billedet, effekter, farvekomposition, filtre og vigtigst af alt hvordan man selv ser ud. Og her kan man hurtig blive utilfreds med sig selv. 

PhotoDiva har en lang række værktøjer, du kan bruge til at fikse ting ved dit ansigt, du ikke er tilfreds med. Har du akne eller har haft? Så kan du fjerne sporene fra det. Vil du have en anden skintone kan du også lege med det. Er dine pupiller lidt røde, når du tager et billede? Det kan også fjernes. Synes du dine tænder ikke er hvide nok? Så kan du få et white smile. Ja, du kan endda ændre dine facial features. 

Free versus Pro

PhotoDiva kommer som udgangspunkt gratis. Du kan hente programmet og bruge langt de fleste af de simple features. Men betaler man for en Pro-opgradering får man lukket op for alle features, også de mere spændende af slagsen. Det gælder for eksempel for “Healing Brush”, som er værktøjet, der hjælper dig med at fjerne akne. 

Man betaler kun én gang for denne opgradering, og der er ret ofte store tilbud i forbindelse med højtider som jul og nytår. Typisk opgradering uden rabat koster $42 som er cirka 282 kr.

Simpelt og velopbygget design

PhotoDiva er et flot program med en brugerflade, der hurtigt lader dig få styr på de forskellige features. De er kategoriseret i det højre tophjørne, hvor du har fem forskellige knapper. Her er f.eks. “Sculpt”, hvor du kan ændre dimensionerne på dit ansigt med en masse forskellige sliders som var det et Sims spil. 

Udover det består brugerfladen af dit billede i centrum, så du altid kan følge med i de ændringer, du foretager dig. 

Konklusion

PhotoDiva er et fantastisk program, når det gælder redigering af sine selfies. Man får en lang række brugbare værktøjer i den gratis version, og så er der yderlig mulighed for at opgradere. Det kan kun anbefales.

Download PhotoDiva 1.25 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
945

Version
1.25

Tilføjet
21-01-2020
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
138 Mb

Licens
Freeware

Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
PhotoDiva
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
945
Version
1.25
Tilføjet
21-01-2020
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
138 Mb
Licens
Freeware
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
PhotoDiva
0 0 1
$42 (Permanent opgra kr

Afinstallering af PhotoDiva

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere PhotoDiva fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find PhotoDiva, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle PhotoDiva være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.