Programmer » Multimedie » Billed-behandling

John's Image Converter download

Læs vores anmeldelse af John's Image Converter, der gør resizing af billeder let som en leg. Filen kan downloades helt gratis.

Uanset om man sidder derhjemme eller på jobbet, kan det ofte være nødvendigt at skulle ændre størrelsen på et billede. Hvis der kun er tale om et enkelt, kan Gimp eller Photoshop (findes også gratis på siden) selvfølgelig hurtigt klare problemet - omvendt kan det hurtigt blive en langtrukken affære, hvis det er tale om hundredevis af feriebilleder. Dette scenario løser John’s Image Converter dog helt uden problemer.

Efter en problemfri installation, der kun tog omkring ti sekunder i vores test, er det bare at komme i gang. Programmet behøver hverken en introduktion eller manual, da brugerfladen er utrolig let at finde rundt i. Uanset om man ønsker at resize et enkelt billede, eller hel mappe, skal man blot angive filens placering på computeren og den størrelse, som det skal ændres til. Der er mange filtyper at vælge i mellem, og John’s Image Converter kan ligeledes rotere resultat 90 grader mod venstre eller højre.

Til sidst skal det også nævnes, at programmet faktisk kan kombinere flere billeder, og sammensætte det til forskellige slags montager - dette er en sjov lille funktion, men ikke ligefrem noget revolutionerende eller nyskabende. I stedet er den største styrke ved John’s Image Converter altså, at det kan automatisere en ellers langsommelig og kedelig proces.

Download John's Image Converter 2.2 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
1.426

Version
2.2

Tilføjet
10-09-2013
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
John Conners
Detaljeret information
Downloads
1.426
Version
2.2
Tilføjet
10-09-2013
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
Mb
Licens
Freeware
Opdateret
17-03-2023
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
John Conners
5 0 2

Afinstallering af John's Image Converter

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere John's Image Converter fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find John's Image Converter, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle John's Image Converter være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.