Programmer » Multimedie » Billed-behandling

Grafi (dansk) download

Download version 3.1 af Grafi helt gratis! Det er en ny udgave af det gamle Grafi, der oprindeligt var tænkt som anvendeligt i forhold til at fremstille billeder med f.eks. 3D virkning ved farveovergange til computerprogrammer og hjemmesider. 

Der kan åbnes og gemmes filer i bmp, jpg samt ico formater, men der arbejdes altid i bmp-format i billedbehandlingen. Programmet rummer de almindelige tegneredskaber som blyant, linjetegner, rektangel, ellipse, polygon, spray og fyld, men har også nogle specialredskaber som rammetegner, piltegner samt tekstudskriver og omridstegner.

Herudover rummer det nogle multifarveredskaber af forskellig art. Mange af redskaberne har specifikke egenskaber, hvilket gør at mange redskaber kan udføres med ret forskelligt 'look'. I programmet kan vælges mellem mange forskellige farvepaletter og der kan fremstilles egne paletter på forskellig vis, fx automatisk ud fra et billede, som kan gemmes og anvendes som standardpalette. 

Nyheder i version 3.0:

Denne version er indrettet væsentligt anderledes end tidligere versioner for at gøre programmet mere brugervenligt. Det informative aspekt i programmet er ændret fra blot at være tekstfiler til at være hjemmesider, så det dermed bliver nemmere at finde ud af, hvad det drejer sig om. Der er også kommet lister, som gør det nemmere at genåbne mapper og filer, hvis der skulle være brug for dette. 

Nyheder i version 3.1:

Udvikleren har informeret os om, at denne version er opdateret med program-opsætningsmuligheder.

Download Grafi (dansk) 3.1 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
1.446

Version
3.1

Tilføjet
10-04-2014
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
4 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Flembo
Detaljeret information
Downloads
1.446
Version
3.1
Tilføjet
10-04-2014
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
4 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
18-10-2022
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Flembo
5 0 1

Afinstallering af Grafi (dansk)

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Grafi (dansk) fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Grafi (dansk), markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Grafi (dansk) være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.