Programmer » Multimedie » Billed-behandling

FILEminimizer Pictures download

FILEminimizer Pictures til Windows kan reducere størrelsen på dine billeder, så du nemmere kan dele dem online på internettet. Programmet er gratis at hente.

Elsker du at tage billeder, så du kan dele dem på nettet? Vi har tidligere taget et kig på et par resizing-programmer, herunder John’s Image Converter og Easy Image Modifier. I dag anmeldes FILEminimizer Pictures, der også kan gøre det nemmere at dele billeder ved drastisk at reducere filstørrelsen og opløsningen.

Under fuldskærmsinstallationen, der mindede os om dengang med Windows 98, var vi lidt bekymret om hvorvidt, at der var tale om et gammelt program. Heldigvis virker det dog ikke sådan, da der viste sig at være en smart funktion indbygget til at uploade billeder til Facebook. Programmet virker ved, at man vælger nogle billeder, hvorefter FILEminimizer Pictures klarer resten af arbejdet. I vores test valgte vi 4 billeder med opløsningen 4000x3000 og en total størrelse på 19,4 MB. Disse blev reduceret ned til 1024x768 med en størrelse på kun lidt over 1 MB.

Udover at man også kunne vælge andre foruddefinerende reduceringsniveauer, er det vist ikke desværre muligt at vælge en eksakt størrelse. Omvendt er der dog en række af forskellige ting at justere på i programmets indstillinger, herunder filnavn, placering, format, meta-data og så videre.

Siden af FILEminimizer Pictures også gør det let at dele resultaterne via e-mail eller Facebook, anbefaler vi programmet til vores mange brugere. Vi oplevede ikke problemer på en maskine med Windows 7 64-bit installeret.

Download FILEminimizer Pictures 3.0 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
1.052

Version
3.0

Tilføjet
29-10-2013
Kompatible systemer
Windows XP, Vista, 7 & 8

Størrelse
5.0 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
balesio
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
1.052
Version
3.0
Tilføjet
29-10-2013
Kompatible systemer
Windows XP, Vista, 7 & 8
Størrelse
5.0 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
04-06-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
balesio
0 0 1

Afinstallering af FILEminimizer Pictures

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere FILEminimizer Pictures fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find FILEminimizer Pictures, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle FILEminimizer Pictures være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.