Programmer » Multimedie » Billed-behandling

Fenophoto download

Download redigeringsprogrammet Fenophoto gratis her

Står du med et fotografi, der ikke lige helt er, som Du synes det skal være? Måske er det et selfie, hvor du har red eye (røde øjne) eller er det blevet sløret? Der kan være mange ting galt, og derfor kan det være rart, at have et redigeringsprogram, der kan glatte det hele lidt ud. 

Fenophoto er et gratis redigeringsværktøj til fotografier, som har en masse indbyggede funktioner, der kan give dit fotografi det touch, du står og mangler. 

Glat alle småfejlene ud hurtigt

Fenophoto er et program bygget til dig, der ikke har den store erfaring, når det gælder at skulle redigere billeder. Det betyder, langt de fleste af de funktioner, der er bygget ind i programmet, lidt udfører arbejdet selv uden den store indblanding fra din side. 

Fenophoto har derfor en række hovedkategorier, programmet bruger til at fikse dine fejl, alt efter, hvad det kan være. Om du vil highlighte naturen, fjerne røde øjne eller justere skyggerne på billedet så kan det gøres med ét klik. Der er selvfølgelig muligheder for at ændre de forskellige parametre. Det kan være en god idé at lege med, for at se, hvad man ellers kan gøre ved billedet. 

Programmet kan også rotere billedet på alle tænkelige måder, hvis du vil have det til at vende på en specifik måde. Du kan også croppe det, hvis du synes, der er elementer, du fjerne fokus fra det vigtige. Udover det kan Fenophoto også gemme billederne i alle tænkelige image formats. 

Et kluntet og forvirrende design

Fenophoto, der ellers er så brugervenligt når det gælder programmets funktioner, er desværre meget kluntet bygget op når det gælder design. Det virker som en kasse, man har puttet alt for mange ting ind i, og den kun lige akkurat kan holde til presset. 

Alle funktionerne, parametrene og diverse settings er skubbet ud i venstre side, hvor de ligger ovenpå hinanden som sild i en tønde. Der er meget at kigge på, alt for meget. Det ville have været smartere at sortere de forskellige ting ind i forskellige sektioner, men det er ikke gjort her. 

Højre side er hvor, du ser dit billede, og de ændringer der bliver tilføjet til det. Det er nok den bedste del ved designet, da det er tydeligt og ikke alt for sammenpresset. Hvis det hele bliver for forvirrende, er der en knap i venstre tophjørne, der hedder “Instructions”. De er på engelsk, men giver et godt overblik over den rodede interface. 

Alternativ software

Hvis selfies er det, du er mest interesseret i at redigere, så er PhotoDiva måske et mere relevant program for dig. PhotoDiva er det ultimative program til at redigere selfies. Alle aspekter af dit ansigt kan ændres, plus der er inkluderet fede filters og gode muligheder for lys- og farveredigering. Hvis du vil læse mere om og downloade PhotoDiva kan du gøre det gratis her.

Konklusion

Fenophoto er et godt program for dig, der lige er startet med at redigere fotografier. Det er let at bruge, og giver plads til udvikling. På trods af det miserable design, er det et anbefalelsesværdigt program.

Download Fenophoto 6.1 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
305

Version
6.1

Tilføjet
03-06-2020
Kompatible systemer
Windows & Android

Størrelse
99.73 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Fenomeno83
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
305
Version
6.1
Tilføjet
03-06-2020
Kompatible systemer
Windows & Android
Størrelse
99.73 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
03-06-2020
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Fenomeno83
0 0 1
100 kr

Afinstallering af Fenophoto

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Fenophoto fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Fenophoto, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Fenophoto være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.