Programmer » Multimedie » Billed-behandling

DrawPad Graphics Editor download

DrawPad Graphics Editor er det perfekte program til dig, hvis du gerne vil lære at lave grafiske designs eller flotte illustrationer. Du kan downloade programmet helt gratis nederst på siden.

DrawPad Graphics Editor er et fedt program, der indeholder en masse forskellige værktøjer, som bade bliver brugt inden for foto redigering og grafisk design. Nogle af værktøjerne indbefatter: pensler, børster, blyanter, geometriske figurer, effekter og skygger. Dertil har du også nogle forskellige muligheder for at indsætte tekst, hvor der er mange fonte, farver og udsmykningsmuligheder.

Programmet er rigtig godt til at lave banner reklamer, invitationer, sketches og mange andre ting, da det er meget alsidigt. Dertil skal det også nævnes, at du både har mulighed for at arbejde med raster og vektor billeder, hvor du har mulighed for at vælge en masse forskellige formater når du er færdig med dit arbejde.

Dette program er rigtig godt, hvor programmet måske egner sig mere til privat brug, da nogle af de mere avancerede værktøjer mangler, dog skal det siges, at en hver kan bruge dette uden noget dybere kendskab til grafisk design og hvis du gerne vil lære mere, så findes der en del guides på nettet til programmet mange funktioner.

Download DrawPad Graphics Editor 2.0 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
458

Version
2.0

Tilføjet
14-11-2014
Kompatible systemer
Windows XP, Vista, 7 & 8

Størrelse
0.5 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
NCH Software
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
458
Version
2.0
Tilføjet
14-11-2014
Kompatible systemer
Windows XP, Vista, 7 & 8
Størrelse
0.5 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
17-11-2014
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
NCH Software
0 0 1

Afinstallering af DrawPad Graphics Editor

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere DrawPad Graphics Editor fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find DrawPad Graphics Editor, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle DrawPad Graphics Editor være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.