Programmer » Multimedie » Billed-behandling

CutOut download

Project Softwares: CutOut er et godt alternativt billedredigeringsprogram, som har et hav af muligheder for alle.

CutOut har simple funktioner, og er forholdsvis let at sætte sig ind i. CutOut minder ikke rigtig om andre billedredigeringsprogrammer, da CutOuts hovedfunktion er at kunne udskære billeder. Det er især personbilleder, som er i fokus her. Vi har tidligere anmeldt Project Softwares alternative billedprogram HDR Projects 3. HDR Projects 3 fokusområde er uden tvivl naturbilleder, bybilleder eller bare generelle billeder med atomsfære i fokus, og behandle disse billeder så de bliver knivskarpe. CutOut derimod, er som sagt udviklet med fokus på udskæring, og CutOut er ganske samarbejdsvilligt med andre billedredigeringsprogrammer. Så hvis du downloader CutOut og eksempelvis udskære et billede af en person, så kan du sagtens åbne HDR Projects 3, og derefter arbejde videre med billedet/udskæringen. CutOut er desuden uden udviklet til både Mac og Windows-systemer, og det er den version som du kan downloade her på siden. Der er ingen udmelding om fremtidige version af Linux. Det er den fulde version af softwaren, som du finder her på siden. Hvilket vi anser som at værende en fantastisk mulighed for at prøve programmet af. Nedenståenden kommer vi CutOut nærmere, men vi kan allerede nu afsløre at programmet er fremragende!

Udskæring af billeder

Man kan hurtigt tilpasse et billede med en funktion som udskæring, og udskæring af billeder har aldrig været lettere end det er med CutOut. Bare for nævne nogle eksempler, så kan du nemt og hurtigt åbne et profilbillede, markere det områder du ønsker, og derefter slette de resterende områder. Hvis du vælger at udskære en person, og fjerne baggrunden. Så kan du med den lette chroma funktion tilføje hvilken som helst baggrund, om det så er en bjergtop eller en neutral baggrund. Dit billede bliver altså hurtigt yderst professionelt at se på. Der er også mulighed for at skærpe billederne, så de efter din billedbehandling har den bedst mulige opløsning.

Grænseflade, design og brugervenlighed

Grænsefladen, design og brugervenlighed er uden tvivl designet med simplicitet i bagtankerne. Grænsefladen er overskuelig at finde rundt i, og vi fandt langt de fleste funktioner lige der, hvor vi ønskede dem. Designet er forholdsvis minimalistisk, hvilket betyder at programmet i fremtiden stadig vil se moderne og attraktivt ud. Brugervenligheden skal altid være i top, og CutOut er ingen undtagelse. CutOut gør sig stolt at kunne udbyde en ret simpel funktion, men på en let og overskuelig måde. Selv hvis man ikke har den største erfaring med billedredigering, så kan du sagtens lave udskæringer som ser ligeså professionelle ud som hvis du havde gjort det i alternative programmer.

Alternative billedredigeringsprogrammer

Ligesom alt andet software, så er det altid alternative programmer at vælge imellem. Hvis du ikke søger efter et program, som har en så direkte funktion som CutOut har, så giver vi dig her nogle mulige valgmuligheder. Adobe Photoshop er det mest oplagte, vi vil dog ikke sige at Adobe Photoshop er en konkurrent til CutOut, da CutOut er en smule begrænset. Vi har ført lavet udskæringer i Adobe Photoshop, og det er langt mere besværligt og arbejdskrævende end det er i CutOut.  Der er heldigvis også gratis alternativer, alternativer som Paint.NET. Paint.NET er dog et ret simpelt program, og har en vis mangel af funktioner. Målgruppen for Paint.NET er uden tvivl ikke de professionelle, men hvis du blot ønsker en hurtig billedbehandling, så er Paint.NET værd at have med sig.

Fremtidige opdatering

Der er næsten ikke noget mere irriterende end at tilvænne sig til et program, som efter tid ikke længere bliver opdateret. Det betyder at man i sidste ende sidder med kompetencer i et program, som ikke længere er relevant. Heldigvis, så bliver CutOut hyppigt opdateret. De forskellige opdateringer er desuden ret uddybet. Opdateringer er alt fra hastighedsforbedringer til designforbedringer. Så du kan med ro i maven sagtens begynde at vænne dig til at benytte CutOut.

Fremragende fælleskab

Når man skal benytte nye programmer, så er det altid spørgsmål og måske nogle funktioner, som man finder forvirrende, da man ikke har haft mulighed for at prøve dem før. Project Software har selv lavet diverse vejledningsvideoer, som trin for trin guider dig til at udfører hvad end du ønsker. Der er også et stort fælleskab af brugere, som enkeltvis altid er klar til at hjælpe. Nogle af dem har endda taget sig tid til også at lave forskellige videoer, som Project Software også varmt anbefale nye brugere.

Konklusion

I bund og grund er CutOut et godt værktøj, med et simpelt formål. Men selvom at CutOut er begrænset i funktioner, så er funktionerne også helt perfekte. Udskæring af billeder har aldrig været lettere, og det er uanset om man er amatør eller mere rutineret billede entusiast. CutOut kan downloades og prøves af lige her på siden, og hvis det fanger dig, så koster det selvfølgelig også nogle penge. En pris som ligger på 540 DKK, og efter lige gennemtænkning, så synes vi egentlig at prisen er helt fair, når man tager i betragtning af hvor udviklet og professionelt et program man får leveret. Hvis vi sammenligner prisen med andre billedredigeringsprogram, så ligger CutOut i den billige ende. Vi havde høje forventning af CutOut inden vi prøvet det af, men programmet levede helt op til de forventning. En varm anbefaling herfra!      

Download CutOut 4 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
686

Version
4

Tilføjet
22-03-2018
Kompatible systemer
Windows, Mac

Størrelse
27.2 Mb

Licens
Fulde version

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Project Software
Detaljeret information
Downloads
686
Version
4
Tilføjet
22-03-2018
Kompatible systemer
Windows, Mac
Størrelse
27.2 Mb
Licens
Fulde version
Opdateret
04-06-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Project Software
5 0 2
100 kr

Afinstallering af CutOut

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere CutOut fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find CutOut, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle CutOut være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.