Programmer » Multimedie » Billed-behandling

Coloriage download

Pust liv i dine sorte og hvide fotos med Coloriage! Download programmet gratis her.

Coloriage har en banebrydende teknologi til automatisk billedmanipulation af farver, der vil ændre dine ideer om billedfarvning for evigt!
Med Coloriage kan du manipulere farverne i et billede på flere måder: Du kan farvelægge gamle sort-hvide fotos fra dit familiealbum eller du kan erstatte eksisterende farver i dine farvefotos og ændre dem til helt andre farver.

Lav en gave til din bedstemor ved at tilføje farve til hendes skolefoto, udskift farverne på din bil for at se, hvordan det ville se ud i skarlagen, eller farv dit hår og post billedet på Instagram eller Facebook for at se dine venners reaktion på din ”nye” hårfarve.

Coloriage skaber en naturligt udseende farvning på en hurtig og underholdende måde. Det fungerer lige godt for farvning af portrætter, landskaber, mode og still-life billeder. Der er nogle funktioner i programmet der hjælper dig med at vælge den rette måde at tilføje nye farvemønstre på så du får realistiske farver til dit billede.

Anvend din kreativitet og du vil finde et bredt udvalg af andre kutymer for softwaren. Du kan oprette farverige baggrunde på almindelige kedelige billeder og du kan bruge Coloriage at slippe af med røde øjne.

Coloriage er lige så let at bruge som en malebog. Ingen lag manipulation, ingen komplicerede teknikker, ikke flere timer af frustration, hvor du forsøger at få det til at se bare nogenlunde ud som du ønsker - alt er gjort med et par penselstrøg.

Angiv de ønskede farver ved penselstrøg og programmet gør resten af ??arbejdet. Det finder objektets grænser og tilpasser den nye farve til gråtoner i det oprindelige billede.

Download Coloriage 4.5 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
678

Version
4.5

Tilføjet
03-12-2015
Kompatible systemer
Windows XP, Vista, 7 & 8

Størrelse
43.7 Mb

Licens
Trialware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
AKVIS LLC
Detaljeret information
Downloads
678
Version
4.5
Tilføjet
03-12-2015
Kompatible systemer
Windows XP, Vista, 7 & 8
Størrelse
43.7 Mb
Licens
Trialware
Opdateret
03-12-2015
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
AKVIS LLC
5 0 2
100 kr

Afinstallering af Coloriage

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Coloriage fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Coloriage, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Coloriage være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.